U-oblik ili T-oblik? Šta je čuveni zarez i čemu služi?

U-oblik ili T-oblik? Šta je čuveni zarez i čemu služi?

U-oblik ili T-oblik - to je pitanje! View2 kolekcija nudi širok spektar mogućnosti dizajna. Sjajne kavere i boje duge, od klasičnog antracita do intenziteta naše duboke bleen boje, od tamnog crvenog do klasičnog zlata, sve do prelivanja Supernove.

Ali u pogledu dizajna displeja, volimo da demokratizujemo najpoželjnije izbore, nudeći dve varijante omiljenog izreza: U-oblik i T-oblik.

Pomenuta reč između reči Display i 19: 9? Filozofski i nefilozofski diskursi koji prate izum ove crne trake koja krasi vrh mnogih uređaja. Generalno, to je poseban prostor u kojem mogu da se smeštaju prednja kamera, senzori kao što su senzor blizine ili LED diode.

Optimizacija prostora je neophodna i to radimo i na Full Screen 19:9, kao i na onom koji karakteriše naša View2 kolekcija. Pomeranje svih onih tehničkih hardverskih alata koji se najčešće nalaze u gornjem okviru pomoću prostora samog ekrana, predstavljaju odlično rešenje za proširenje ekrana. Kreiranjem malih udubljenja i uklanjanjem fizičkog okvira sa strane, maksimalizujte korisnu površinu. Na ovaj način postoji dovoljno prostora za prikaz ikona statusa i obaveštenja, što vam omogućava da vidite sve što se dešava u pozadini, bez odustajanja od aktivnosti kojima se bavite.
Usek tako štiti oba aspekta, odnosno hardverske komponente prisutne na prednjoj strani uređaja i maksimiziranje površine upotrebe.

Šta je T-oblik i U-oblik?

Novi igrači View2 kolekcije, View2 Go e View2 Plus prikazuju klasičniji T-oblik sa širim gornjim opsegom, koji podseća na horizontalnu traku T, dok View2 i View2 Pro nude U-oblik, gdje je kamera smeštena u više zaobljenim i zakrivljenim prekidima, te podseća na slovo U.
Za one koji jednostavno ne vole U oblik, View2 Plus i View2 Go nude softversko rešenje. Samo idite na Podešavanja> Ekran> Izrez i izaberite opciju da je sakrijete.

Nije loše, zar ne?

Srodni proizvodi

Nazad

Drugi članci u ovom odeljku: