VIEW2 PLUS

Full screen. Potpuna snaga.

Ekran u fokusu!

Inovativni Full Screen ekran formata 19:9 pruža potpunu realističnost, sa izuzetnim širokougaonim fotografijama i potpuno neometanim, dugotrajnim učinkom rada.

Poseban dizajn. Istinska udobnost.

Inovativni dizajn ekrana maksimalno povećava površinu za gledanje sadržaja. Više korisnog prostora i veći ekran ušuškani su na pametnom telefonu koji udobno staje na dlan.

View2 plus specifications listed icons
Specifications icons for View2 plus
View2 plus displaying a video of a party

Superiorna realističnost
i praktičnost

Superiorna realističnost i praktičnost

Personalizovani korisnički interfejs je savršeno prilagođen da staje na ceo Full Screen ekran. Uživajte u maksimalnoj realističnosti, od emisija i igara do svih vaših aplikacija.

Snažan,
dinamičan rad

Selection of different screens possble on View2 plus

Brz odziv.
Neometan istovremeni
rad u više aplikacija.

Brz odziv. Neometan istovremeni rad u više aplikacija.

Čitav jedan svet se krije iza poklopca, sa Qualcomm® osmojezgarnim procesorom od 1,8GHz i 4GB RAM memorije koji obezbeđuju neometan istovremeni rad u više aplikacija kada prelazite s jedne aplikacije na drugu. Uvek spreman za maratonska gledanja serija i filmova, 4G LTE vam omogućava brzo strimovanje i preuzimanje sadržaja.

Adaptivna memorija

Ne dozvolite da vam ponestane prostora za skladištenje vaših aplikacija, pesama, fotografija i video zapisa. Svaki trenutak je bezbedno sačuvan u velikom skladištu od 64GB ROM memorije ugrađene na uređaju. Dodatno dopunite svoju memoriju sa MicroSD karticom od 256GB. Besplatna neograničena memorija* je dostupna na Google Photos™.
* Neograničena memorija za fotografije visokog kvaliteta i video zapise od 1080p, potreban je Google nalog i internet konekcija.

Dugotrajna baterija

Pozivi, muzika, filmovi, ćaskanje, igre... baterija i dalje traje! Razvijena je za zahtevne korisnike pa se možete osloniti na dugotrajnu energiju sa jednim punjenjem. Baterija od 4000 mAh je puna energije kako biste duže uživali u Full Screen ekranu, uz celodnevno intenzivno korišćenje.

Technical specifications icons for View2 plus

Fotografije vredne deljenja na društvenim mrežama

Pametna kamera za neverovatne fotografije, autoportrete i video zapise koje ćete želeti da podelite na društvenim mrežama.

Golden View2 plus back view

Savršene slike.
Inteligentne kamera.

Savršene slike. Inteligentne kamera.

Proširite svoju moć izražavanja sa izvanrednim portretima koji će izgledati poput profesionalnih i koje je jednostavno napraviti pomoću dvostruke zadnje inteligentne kamera od 12MP. Specijalno dizajnirana aplikacija pametno prepoznaje i prilagođava potrebna podešavanja. Rezultat su oštriji objekti u režimu Live artistic blur i bolji kvalitet i preciznost u Face Beauty i HDR režimima. Prikažite najsitnije detalje pri svim uslovima pomoću Sony IMX486 senzora. Jednostavno uperite uređaj i fotografišite, a funkcija Auto-Scene Detection će prilagoditi podešavanja za portrete visokog kvaliteta. Možete uslikati svetle fotografije pod bilo kojim uslovima osvetljenja, zahvaljujući ugrađenoj tehnologiji optimizacije slabog osvetljenja.

Dual camera icon
Image comparision of a lowlight scene with the feature turned off and on
the feature is on

Svetle. Oštre.
Jasne!

Svetle. Oštre. Jasne!

Veliki pikseli od 1,25 µm i autofokus za prepoznavanje faze (Phase Detection Autofocus) optimizuju uslove slabog osvetljenja za svetle i oštre fotografije. Fotografišite bez napora zahvaljujući pametnim funkcijama kamere. Funkcije trenutna obrada više kadrova (Instant Multi-frame processing) i bez zamućenja (Blurless) zajedno rade na automatskom smanjenju zamućenja i šuma slike na minimum. Kad padne mrak, noćni režim daje svetle i prirodne fotografije.

Two guys taking a seflie sat on a balcony of a typical Marseillese building

Ekspresivne
selfi fotografije

Ekspresivne selfi fotografije

Umetničke i jednostavne

Svaki trenutak je pravo vreme za selfi sa prednjom kamerom od 8MP i njenim velikim f/2.0 otvorom, čime se hvata više svetla. Poboljšajte kvalitet vaših autoportreta pomoću Auto-HDR funkcije, koja se automatski aktivira za podešavanje postavki na osnovu osvetljenja. Oslobodite svoju kreativnost sa funkcijama uživo zamućenje portreta (Live portrait blur), lepota (Face Beauty) i uživo filteri (Live filters).

8 MP Selfie icon
The blur feature represented with a picture of a guy playing music

Pametno zamućenje

GNeka fokus vaših fotografija bude na onome što vam uhvati pogled sa funkcijom uživo zamućenje portreta (Live portrait blur) ja naglašava vašeg subjekta i ublažava obrise pozadine.

Filter feature represented by several pictures effects

Inventivni filteri u realnom vremenu

Ulepšajte se modnim dodacima kao što su šešir i naočare za sunce, ili se sakrijte ispod maske sa likom životinja pomoću zabavnih uživo filtera proširene stvarnosti (Live AR Filters). Dodir boje daje dodatnu dimenziju sa uživo filterima (Live Filters).

Focus on the View2 plus filming a scene of friends singing

Super moderni
video zapisi

Super moderni
video zapisi

Urnebesno smešni trenuci zaslužuju da ih odmah podelite! Snimite kratak video zapis od 15 sekundi pomoću funkcije Short video, spreman za deljenje na društvenim mrežama. Stabilni video zapisi imaju više pregleda! I kamera za selfi fotografije i zadnja kamera poseduju FHD video stabilizaciju koju je omogućio Vidhance*, čime se neutrališe podrhtavanje ruke za stabilan snimak.
*Vodeći svetski softver za poboljšanje video zapisa na pametnim telefonima.

8 MP Selfie icon
Picture demonstration of the camera feature of the View2 plus

Filmski efekat

Profesionalni video zapisi su na korak od vas pomoću režima filmski efekti. Nema boljeg načina za povećanje napetosti radnje od funkcije usporenog snimka (Slow motion)! Ubrzajte svakodnevne scene i dodajte upečatljivost svojoj priči pomoću funkcije Time Lapse.

Pametan. Ažuriran. Praktičan.

Picture if Oreo biscuits representing the Last Android ™  software version

Jednostavnije korišćenje

Sa Android™ Oreo™ *, dobijate više memorije, brži rad, najnovije funkcije i bezbednosna ažuriranja za Google aplikacije.
*Android predstavlja zaštitni znak kompanije Google LLC; Oreo predstavlja zaštitni znak grupe Mondelez International, Inc.

Woman unlocking her View2 plus with the Face unlock feature

Brzo otključavanje pomoću funkcije prepoznavanja lica

Zašto da gubite vreme unoseći kodove ili šifre? Brzo otključajte svoj pametni telefon za manje od jedne sekunde jednostavnim pogledom na njega pomoću funkcije za prepoznavanje lica, ili otiska prsta.

Mobile demonstrating the NFC feature

Svi sadržaji na dohvat ruke

Osigurajte svoje sadržaje uz trenutno otključavanje pametnog telefona pomoću senzora otiska prsta.

Icons representing NFC / Face unlock and Oreo Android specifications

Elegantan stil

Vrhunski izgled dopunjuje sjajan efekat, za dodir elegancije.

Three mobiles displayed from the back to show the Gold / anthracite and supernova color

Personalizovani dodaci

Black smart folio dedicated to the View2 plus

Elegantna pametna futrola

Pametna i tanka zaštita. Ostanite povezani sa svojim svakodnevnim ažuriranjima i najvažnijim informacijama : vidite informacije o dolaznim pozivima, informacije o pesmi i brojač notifikacija.

Transparent case to protect the New View2 plus

Tanka zaštitna futrola

Jasna. Robusna. Dvostruka namena. Izdignuti okvir ekrana i zaštita za apsorbovanje udaraca osiguravaju optimalnu zaštitu, istovremeno pružajući ergonomski osećaj u ruci!

{{ 3-col_img1_img_alt }}

Kaljeno staklo

Ultra otporno štampano staklo koje štiti od otisaka prstiju. 2.5D dizajn osigurava savršenu udobnost u ruci i osetljivost ekrana na dodir.