Let's Power-up

Autonomija pametnog telefona na koju se možete osloniti

Danas je sve i svašta moguće. Svet je širom otvoren. Prilike su svuda. Živite onakav život kakav želite, intenzivno i bez kompromisa. Otvoriti svet mogućnosti sa našim zajednicama, naša je misija. Vaš pametni telefon nije samo uređaj, on je ljudski produžetak. Mi izrađujemo pristupačne pametne telefone koji poseduju najnovije tehnologije. Čak i više, uz autonomiju baterije na koju se možete pouzdati, tokom celog dana i duže, nastojimo da vas osnažimo da živite punim plućima.
Uživajte u moći i slobodi da radite šta želite, kada želite. Let's POWER-UP.

Grupa mladih ljudi koja se fotografiše svojim WIKO pametnim telefonom sedi oko stola postavljenog nasred ulice.

Globalni brend, francuski DNK

Sve je počelo 2011 u Marseju, Francuska. 2 dugogodišnja prijatelja James Lin, direktor Tinno grupe, kineske inovativne industrije, i Laurent Dahan, francuski vizionarski preduzetnik odlučili su da udruže snage sa jednim zajedničkim ciljem: UČINITI TEHNOLOGIJU PAMETNIH TELEFONA DOSTUPNU SVIMA. Sa sedištem Marseju od stvaranja Wiko brenda, talentovani kreativni tim strastvenih, odvažnih i nekonvencionalnih mislilaca istražuje sve oblike nadahnuća kako bi dodali originalnu Wiko notu našim dodatcima za

WORLD Map Wiko

Jaka međunarodna grupa

Tokom 2018. godine WIKO i Tinno ukombinovali su svoje komplementarne veštine kako bi izgradili globalnu priču. Potom je 2019. WIKO ušao u novu eru svog razvoja s otvaranjem američkog tržišta. Danas je Wiko globalni mobilni brend koji deluje u preko 30 zemalja širom sveta, a pritom je još uvek vrlo vezan za svoje korene i pokretački duh. To je ono što i kompaniju i brend čini jedinstvenim.