Night mode sada dostupan svima

Night mode sada dostupan svima

Živite za noć!

Za one koji vole da snimaju svoje avanture noću, Google je upravo ažurirao Camera Go s namenskim noćnim načinom rada, omogućavajući poboljšane snimke pri slabom osvetljenju na pristupačnijim uređajima jednostavnim za upotrebu. Novi Wiko modeli Y61 i Y81 su među prva 3 pametna telefona na tržištu koja su predstavila Noćni mod!

Without Night mode
With Night mode

Ovaj najnoviji dodatak Camera Go namenjen je donošenju ključnih elemenata vrhunske fotografije na pristupačnije pametne telephone vrednosti ispod 100 eura. Aplikacija Camera Go dizajnirana je za određene module fotoaparata na takvim uređajima, usko integrišući hardver i softver.

Ali, kako to funkcioniše? Noćni način rada na Camera Go koristi serijsku fotografiju bez potrebe za blicem. Telefon istovremeno snima više slika i kombinuje ih zajedno. Dobijate visokokvalitetne fotografije u načinu snimanja 16:9, sa živopisnijim bojama i oštrim detaljima u zatvorenom i na otvorenom, bez obzira na osvetljenje. Efekat je sličan kao u noćnim modovima na naprednijim pametnim telefonima, koji snimaju više okvira i spajaju ih kako bi istakli detalje i dinamički raspon pri slabom osvetljenju, a istovremeno smanjili buku.

Dakle, uzmite najnovije Wiko Y61 ili Y81 pametne telefone i uživajte u mraku!

Nazad

Drugi članci u ovom odeljku: