View 2 PRO

Full Screen.
Top performance.

Više korisnog prostora

CEO EKRAN FORMATA 19:9 donosi još više korisnog prostora na ekranu.

Jedinstven dizajn.
Izvanredna udobnost.

Inovativni dizajn ekrana je ono što ga izdvaja. Sa više prostora na ekranu i manje ivice, View2 Pro udobno staje na dlan.

Specifications icons for View 2 PRO
Specifications icons for View 2
Hand manipulating a View 2 smartphone with mountains in background

Vidite sve.
Potpuna realističnost.

Vidite sve. Potpuna realističnost.

Personalizovani korisnički interfejs staje na ceo ekran. Osetićete maksimalnu realističnost, od filmova i igara do svih vaših aplikacija. Traka na vrhu ekrana jednostavno iskače kako biste upravljali pesmama i odgovorili na pozive kada je to potrebno.

Profesionalni kvalitet slike

Izvanredno iskustvo kamere za fotografije, selfije i video zapise savršene za deljenje na društvenim mrežama.

Izvanredno
oštre slike

Izvanredno oštre slike

Hand manipulating a View 2 smartphone with mountains in background
16MP
dvostruka kamera

Široki
ugao od120°

Super
PDAF

Slikajte živopisne fotografije svaki put na ekspertskoj Sony IMX499 dvostrukoj kameri sa zadnje strane.
Pobedite mrak sa otvorom blende f/1.75 i Super PDAF režimom za svetlije fotografije u uslovima slabog osvetljenja.
Još pametnija kamera automatski smanjuje zamućenje i šum slike zahvaljujući kombinaciji funkcija instant obrade više kadrova (Multi-frame processing) i uklanjanja zamućenja (Blurless). Noću, LED blic dvostrukog tona daje svetle, prirodne fotografije.

Picture demonstration of the multi frame proccessing feature of the View 2

Obrada više kadrova i uklanjanje zamućenja

Savršeno rešenje za drhtave ruke i predmete koji se kreću za dobijanje odličnih fotografija, čak i u uslovima slabog osvetljenja. Obe funkcije se automatski aktiviraju, slikajući 5 fotografija za redom i pametno birajući najbolju. Ovo pojačava kapacitet senzora kamere pomoću unapređenog dinamičkog opsega.

All-inclusive
grupne fotografije

Ne morate da isečete svoje prijatelje ili deo pozadine iz slike! Širokougaoni objektiv od 120° hvata veći pogled za slike panorame i spontane grupne fotografije.

Efekat zamućenja

Ispolji svoju kreativnu stranu. Uživo umetničko zamućenje slike smanjuje oštrinu pozadine i pomera fokus tamo gde vi to želite.

Izvanredne selfi fotografije
i u uslovima jake sunčeve svetlosti
i slabog osvetljenja

Low light selfie of a man

Uhvatićete 4X više prirodnog svetla, pošto kvalitetan senzor prednje kamere poseduje Big Pixel tehnologiju i otvor blende f/2.0. Funkcije instant obrade više kadrova i uklanjanje zamućenja rade zajedno za maksimalne detalje i minimalan šum slike.

Specifications icons for View 2 PRO
lowlight picture example from a View 2 smartphone
lowlight picture example from a lambda smartphone

Big Pixel
tehnologija

Big Pixel tehnologija

Senzor kamere za selfi fotografije poseduje Big Pixel tehnologiju, idealnu za uslove sa slabim osvetljenjem. Ona radi tako što preraspoređuje piksele i kombinuje 4 u 1. Rezultat je 4 puta veća foto osetljivost! Ovim se optimizuje hvatanje svetla i dobijaju svetlije fotografije.

View 2 PRO displaying a picture of a young boy selfie with blurred background

Zamućenjem slike do savršenstva

Svaki vaš selfi postaće jedinstven kada zamutite pozadinu u realnom vremenu sa funkcijom Live portrait blur. Uredite fotografiju pre deljenja na FB pomoću funkcije Face beauty.

Profesionalni video zapisi,
kamerom sa prednje i zadnje strane

Snimajte bolje video zapise i u selfi režimu rada! Obe kamere su opremljene sa FHD video stabilizacijom za eliminisanje neželjenog podrhtavanja ruke i miran video zapis.

Specifications icons for View 2 PRO
Picture demonstration of the Zoom and follow feature of the View 2 Pro

Zumirajte i pratite radnju

Pratite radnju u realnom vremenu pomoću funkcije Uživo automatski zum (Live Auto Zoom)! Jednostavno zaokružite svoj subjekat i neometano pratite njegove pokrete, sa neprimetnim prelazima između širokog i zumiranog kadra.

Picture demonstration of the multi frame proccessing feature of the View 2 PRO

Usporite.Ubrzajte.

Usporite.
Ubrzajte.

Bioskopski efekti dodaju profesionalni ton vašim video zapisima. Ništa ne pojačava intenzitet kao usporeni snimak! Ubrzajte svakodnevne scene i dodajte upečatljivost vašoj priči pomoću funkcije Time Lapse.

Sve je u
Google fotografijama

Sve je u Google fotografijama

View 2 displaying a picture gallery

Google fotografije postaju vaša galerija. Fotografije su dobro organizovane, prepoznaju ljude, mesta i stvari. U aplikaciji, dodajte filtere, zamutite pozadinu, kropujte ili rotirajte vaše fotografije. Izmene su primenjene ali se mogu poništiti u svakom trenutku. Sve ovo uz neograničenu memoriju i jednostavno deljenje!

Reaktivna brzina.
Neometan istovremeni rad u više aplikacija.

Reaktivna
brzina.
Neometan istovremeni rad u
više aplikacija.

Screen of the View 2 Pro show casing a Car race game

Izuzetna prilagodljivost

Istinska snaga se nalazi tik ispod poklopca, sa Qualcomm osmojezgarnim 1.8GHz procesorom i 4GB RAM memorije. Brz uživo streaming i neometano preuzimanje sadržaja su mogući zahvaljujući 4G LTE kategorije 6.

Woman calling someone with a wiko smartphone

Preko 24H
intenzivnog korišćenja

Izdržljiva baterija za stvarno uživanje u celom ekranu! Baterija od 3000mAh u paru sa Qualcomm osmojezgarnim procesorom obezbeđuje minimalnu potrošnju energije. Isprobano i testirano! Mogućnost celodnevnog aktivnog korišćenja sa više poziva, na desetine poslatih sms/mms poruka, pretraživanjem i deljenjem sadržaja, slušanjem muzike, gledanjem video zapisa, igranjem igara i slanjem e-mail poruka.

Specifications icons for View 2 PRO

Neograničena memorija

Velika 64GB ROM memorija za čuvanje svih vaših fotografija u visokoj rezoluciji. Može da se proširi sa MicroSD karticom od 256GB. Besplatna neograničena* memorija na aplikaciji Google fotografije.

*Besplatno čuvanje podataka visokog kvaliteta, zahteva Google nalog i internet konekciju.

Intuitivan. Ažuriran.
Fluidno iskustvo korišćenja.

Face unlock feature in action on View 2

Instant otključavanje ekrana pomoću funkcije prepoznavanja lica

Brzo pristupite svom pametnom telefonu za manje od jedne sekunde jednostavnim pogledom na njega pomoću funkcije prepoznavanja lica za otključavanje ekrana.Čim podignete View2 Pro, detekcija pokreta automatski pokreće funkciju prepoznavanja lica. Ugrađena je i dodatna bezbednosna funkcija senzora za prepoznavanje otiska prsta.

ANDROID logo and View 2 screen

Istinski Android™ !

Zaboravite na sve te neželjene dodatke. Dobijate brzo i poznato Pure Android™ iskustvo u saradnji sa kompanijom Google. Uživajte u više memorije, bržem radu i najnovijim funkcijama i bezbednosnim ažuriranjima Google aplikacija.

Woman paying with the NFC feature of the View 2 PRO smartphone

Igrajte se sa svojim
pametnim telefonom

NFC omogućava beskontaktna plaćanja, jednostavno uparivanje i funkcionalnost platne kartice.

Specifications icons for View 2 PRO

Metalni
okvir

View 2 PRO smartphone displayed on iron surface

Elegantan, moderan, ergonomski i robustan dizajn. Elegantna hromirana završnica dolazi sa CNC metalnim kućištem u zlatnoj i antracit boji i vrhunskim osećajem stakla.

Personalizovani
dodaci

Smart folio display

Pametna futrola

Pametna i tanka zaštita. Udobnost uz istovremenu povezanost pomoću trake sa obaveštenjima na vrhu ekrana.

Pro case display

Pro futrola

Napredna zaštita. Inovativni dizajn. Dvostruki materijal daje veću robusnost za zaštitu View2 Pro uređaja. Jedinstveni izdignuti okvir ekrana ublažava neočekivane padove. Uređaj je ojačan zaštitom koja apsorbuje udarce i koja istovremeno omogućava ergonomsko držanje u ruci!

Tempered glass display

Kaljeno staklo

Ultra otporno staklo koje istovremeno štiti od otisaka prstiju. 2.5D dizajn osigurava savršenu udobnost u ruci i osetljivost ekrana na dodir.