Gde kupiti

View 2

Full Screen.
Top performance.

Više korisnog prostora

Dizajn celog ekrana formata 19:9 daje više korisnog prostora na ekranu.

Specifications icons for View 2
Specifications icons for View 2
Hand manipulating a View 2 smartphone with mountains in background

Ekskluzivan dizajn.
Istinska udobnost.

Ekskluzivan dizajn. Istinska udobnost.

Inovativni dizajn ekrana je ono što ćete prvo primetiti. Sa još više prostora na ekranu i manjim ivicama, View2 udobno staje na vaš dlan.

Hand manipulating a View 2 smartphone with mountains in background

Potpuna realističnost

Personalizovani korisnički interfejs staje na ceo ekran. Uživajte u potpunoj realističnosti, od filmova i igara do svih vaših aplikacija. Traka na vrhu ekrana jednostavno iskače kako biste upravljali pesmama i odgovorili na pozive kada je to potrebno.

Video playing on the View 2 wide screen frame representing the View 2 mobile

Izvanredan kvalitet slike

Prvoklasno iskustvo kamere za slike, selfi fotografije i video zapise koje ćete želeti da podelite.

Neverovatni
autoportreti,
čak i u uslovima
slabog
osvetljenja

Neverovatni autoportreti, čak i u uslovima slabog osvetljenja

View 2 smartphone screen showing an amazing woman selfie

Dnevno svetlo. Slabo osvetljenje. Noć. Selfi fotografije biće žive i oštre pri svim uslovima osvetljenja! Uhvatićete 4X više prirodnog svetla pomoću Big Pixel tehnologije i otvora blende f/2.0 aperture za maksimalne detalje i manje šuma slike.

Specifications icons for View 2
lowlight picture example from a View 2 smartphone
lowlight picture example from a lambda smartphone

Big Pixel
tehnologija - objašnjenje

Big Pixel tehnologija - objašnjenje

Pogodna za uslove slabog osvetljenja, Big Pixel tehnologija optimizuje hvatanje svetla preraspoređivanjem piksela, kombinujući 4 u 1. Rezultat je 4 puta veća foto osetljivost za osvetljene autoportrete.

View 2 smartphone frame

Zaista vredno deljenja

Selfi fotografije pune detalja kao iz albuma sa prednjom kamerom od 16MP i 5P objektivom! Kada imate pozadinsko osvetljenje, samo napred i uhvatite trenutak! Automatski HDR ržava najbolje ekspozicije za autoportrete visokog kvaliteta. Još pametnija kamera automatski smanjuje zamućenje i šum slike zahvaljujući kombinaciji funkcija instant obrade više kadrova (Instant Multi-frame processing) i uklanjanja zamućenja (Blurless).

Obrada više kadrova i uklanjanje zamućenja

Odlično rešenje za drhtave ruke i predmete koji se kreću, oni rade zajedno za dobijanje odličnih fotografija, čak i u uslovima slabog osvetljenja. Obe funkcije se automatski aktiviraju, slikajući 5 fotografija za redom i pametno birajući najbolju. Ovo pojačava sposobnost senzora kamere sa unapređenim dinamičkim opsegom.

Picture demonstration of the multi frame proccessing feature of the View 2

Obrada više kadrova i uklanjanje zamućenja

Pogodna za uslove slabog osvetljenja, Big Pixel tehnologija optimizuje hvatanje svetla preraspoređivanjem piksela, kombinujući 4 u 1. Rezultat je 4 puta veća foto osetljivost za osvetljene autoportrete.

Izvanredne fotografije

View 2 displaying a picture of a dark street with crispy details

Vaše fotografije oslikavaju trenutak sreće pomoću zadnje kamere od 13MP. Slabo osvetljenje je efikasno optimizovano za dobijanje svetlih slika pomoću otvora blende f/2.0 i 5P objektiva. Nezaboravni trenuci su uhvaćeni u trenu pomoću automatske detekcije scene (Auto Scene Detection), koja prilagođava vaša podešavanja svakoj situaciji.

Specifications icons for View 2

Povećajte svoje piksele

Vaša rezolucija je umnožena za precizne fotografije od 64MP. Zumirajte za verne detalje i teksture u Super Pixel režimu.

Kreativne nijanse

Prepustite se svojoj umetničkoj strani. Live Portrait blur "umekšava" pozadinu vaše fotografije kako bi se subjekat istakao. Budite razigrani sa uživo filterima (Live Filters)!

Video zapisi profesionalnog ranga bilo kojom kamerom

Video zapisi profesionalnog
ranga bilo kojom kamerom

Snimajte bolje video zapise sada i sa prednjom kamerom! I kamera za selfi fotografije i dvostruka kamera sa zadnje strane dolaze sa FHD video stabilizacijom za mirne zapise bez podrhtavanja.

Specifications icons for View 2
Zoom and Follow feature of the View 2 displayed by a focus on a girl skating

Zumirajte i pratite radnju u realnom vremenu

Snimite svaki detalj radnje pomoću uživo automatskog zuma (Live Auto Zoom)! Jednostavno zaokružite osobu ili predmet koji hoćete da zumirate i pratite, sa neprimetnim prelazima između širokog i zumiranog kadra.

View 2 filming a city landscape with Time lapse activated

Ubrzajte korak

Filmski efekti dodaju profesionalni ton vašim video zapisima. Snimanje ubrzanih scena pomoću funkcije Time Lapse dodaje svežu energiju svakom scenariju.

Sve po redu
sa Google fotografijama

Sve po redu sa Google fotografijama

View 2 displaying a picture gallery

Google fotografije postaju vaša galerija. Fotografije su dobro poređane, prepoznaju ljude, mesta i stvari. U aplikaciji, dodajte filtere, zamutite pozadinu, kropujte ili rotirajte vaše fotografije. Izmene su primenjene ali se mogu poništiti u svakom trenutku. Sve ovo uz neograničenu memoriju i jednostavno deljenje!

Izvanredne
performanse.
Brz istovremeni rad u više aplikacija.

Dinamička brzina

Sakriveni ispod poklopca, nalaze se snažan procesor i 3GB RAM memorije. 4G LTE obezbeđuje uživo streaming i brzo preuzimanje sadržaja.

Korišćenje tokom celog dana

Dan vam brzo prolazi a vaš telefon i dalje radi sa energijom koja traje i traje zahvaljujući bateriji od 3000mAh. Isprobano i testirano! Mogućnost celodnevnog aktivnog korišćenja sa više poziva, na desetine poslatih sms poruka, pretraživanjem i deljenjem sadržaja, slušanjem muzike, gledanjem video zapisa, igranjem igara i slanjem e-mail poruka.

Specifications icons for View 2

Beskrajna* memorija

Vaše slike visoke rezolucije se jednostavno čuvaju na 32GB ROM memorije. Uvećajte memoriju pomoću MicroSD kartice od 128GB. Besplatna neograničena memorija vam je na raspolaganju na aplikaciji Google fotografije.

*Besplatno čuvanje podataka visokog kvaliteta, zahteva Google nalog i internet konekciju.

Pametniji.
Kvalitetna interakcija.

Ti bogati dodaci koji znače.

Face unlock feature in action on View 2

Brzo otključavanje pomoću funkcije prepoznavanja lica

Pristupite svom pametnom telefonu jednostavno pogledom na njega pomoću funkcije prepoznavanja lica za otključavanje ekrana (Face Unlock). Prepoznavanje lica se automatski aktivira na osnovu detekcije pokreta nakon podizanja View2 uređaja.

ANDROID logo and View 2 screen

100% Android™
iskustvo

Bez potrebe za suvišnim dodacima. Mogućnost dodatne memorije, bržeg rada i najnovijih Google funkcija i bezbednosti.

Woman paying with the NFC feature of the View 2 smartphone

Jednostavna plaćanja preko mobilnog telefona

NFC omogućava plaćanja, uparivanje i jednostavnost beskontaktne putne kartice.

Specifications icons for View 2

Jedinstven dizajn

View 2 smartphone displayed on wood table

Elegantan. Ergonomski. Moderan dizajn koji će na najbolji način istaći inovativni oblik Celog ekrana. Osećaj stakla, vrhunska robusna završnica koja dolazi u zlatnoj, antracit i sivoj boji sa hromiranim efektom.

Personalizovani
dodaci

Niz dodataka za robusnu zaštitu View2 uređaja.

Smart folio display

Pametna futrola

Pametna i tanka zaštita. Udobnost uz istovremenu povezanost pomoću trake sa obaveštenjima na vrhu ekrana.

Pro case display

Zaštitna futrola

Robusna. Dvostruka namena. Izdignuti okvir ekrana i zaštita za apsorbovanje udaraca osiguravaju optimalnu zaštitu, istovremeno pružajući ergonomski osećaj u ruci!

Smart folio display

Kaljeno staklo

Ultra otporno staklo koje istovremeno štiti od otisaka prstiju. 2.5D dizajn osigurava savršenu udobnost u ruci i osetljivost ekrana na dodir.