Dizajn pametnog telefona napravljen u kompaniji Wiko

Dizajn pametnog telefona napravljen u kompaniji Wiko

Ako bismo sakupili glavne karakteristike dizajna smart telefona napravljenog u kompaniji Wiko, rekli bismo da je on raznobojan, odvažan i posebno posvećen najnovijim tehnološkim inovacijama, koje Wiko pomera iz domena najviših cena. To je takođe jedan od naših glavnih ciljeva.

Veliki ekran da biste videli više

Naš asortiman je veoma različit. Uređaje iz proširene View2 kolekcije, na primer, karakteriše Full Screen u 19: 9 HD+ odnosu, i opremljeni su praktičnim zarezom u kom se nalazi fotoaparat, senzori i LED indikatori. Možete birati između dva tipa dizajna ekrana, odnosno T-Shape kod View2 Go i View2 Plus ili U-Shape kod View2 i View2 Pro.
Ali daleko od toga da smo hteli da udobnost velikog ekrana zadržimo samo za View2 kolekciju. I Y-Range nudi uređaje po još pristupačnijoj ceni, bez potrebe za smanjenjem ispod 18:9, kao kod Lenny5 ili Harry2 modela. Široki ekran je osiguran za sve opsege cena, bez ako, kada ili ukoliko!

Svetle boje, premijum završne obrade

Ove godine smo želeli da se usudimo još više, a da ostanemo verni bojama, naravno. Antracit, zlatna i siva dodaju elegantan dodir našoj View2 kolekciji, uz stavljanje View2 i View2 Pro u centar pažnje. Elegancija njihovog hromiranog i metalnog okvira kod View2 Pro-u pruža vam taktilni osećaj stakla.
View2 Plus je takođe zlatne boje, dok View2 Go osvetljava i najmračnije duše sa intenzivnom deep bleen i živopisnom trešnjom. Oba novo-predstavljena modela imaju još jedan as u rukavu: supernova, gradijent koji ide iz boje mirisne lavande polja u Provansi, do naše bleen koja se nikada ne može propustiti. Sjajna završna obrada daje vrhunski osećaj. A onda, suočimo se: efekat ogledala na poleđini je takođe veoma praktičan da proverite frizuru ako ste u žurbi!

Neki vole mat? Naravno, i Marilin Monroe je to rekla ... ili gotovo da jeste. Neki Y-Range uređaji imaju matičnu završnu obradu. Kod Sunny3 Mini, osigurano je udobno i sigurno držanje.

Srodni proizvodi

Nazad

Drugi članci u ovom odeljku:

WIKO PREDSTAVLJA Y52

Jednostavnost korišćenja je moto Y52! Opremljen je svim bitnim stvarima za uživanje, tako da možete uvek da ga nosite sa sobom zahvaljujući memoriji...