WIKO PREDSTAVLJA Y52

WIKO PREDSTAVLJA Y52

Jednostavnost korišćenja je moto Y52! Opremljen je svim bitnim stvarima za uživanje, tako da možete uvek da ga nosite sa sobom zahvaljujući memoriji od 16GB, bateriji koja garantuje celodnevnu autonomiju i ergonomskom ekranu džepne veličine. Dizajniran je da zadovolji potrebe širokog spektra korisnika, nudi fluidne performanse i izuzetnu jednostavnost korišćenja u svakodnevnom radu.

Uvođenjem Y52 na tržište, preduzimamo dalji korak kako bismo ograničili uticaj na životnu sredinu: nakon 100% recikliranja ambalaže i povratka na uklonjivu bateriju, eliminisali smo utikač standardnog punjača iz pakovanja. Mali eko-održivi izbor koji sve više ima za cilj da se uskladi sa potrebama smanjenja elektronskog otpada i smerom koji su zauzele najnovije direktive i zakonodavni predlozi na tu temu.

Za brigu o planeti važan je svaki trud da budemo održiviji. Od 2020. godine odlučili smo da preduzmemo male, ali konkretne radnje kako bismo ograničili uticaj na okolinu. Pre svega eko ambalaža: čak i Y52 stiže na police sa pakovanjem izrađenim isključivo od papira i kartona, 100% reciklirajući, bez plastičnih komponenti, lepka i boje i koji je u potpunosti štampan sojinim mastilom, dok je zaštita pametnog telefona od biorazgradive PE, u ime eko-održivosti.

Srodni proizvodi

Nazad

Drugi članci u ovom odeljku: