BUY
Harry 2 Logo

Harry 2

Harry 2

Glatko multimedijalno iskustvo. Oštre fotografije.

Prostor na ekranu je VELIKA STVAR! Dodatni prostor na ekranu formata 18:9 sada dolazi sa neometanom mogućnošću reprodukovanja multimedijalnih sadržaja i oštrim fotografijama. A pored toga, zaista je pristupačan! Ovaj kompaktni HD+ displej od 5,45“ je idealan za korišćenje jednom rukom. Zabeležite i delite oštre fotografije pune detalja kad god to poželite sa zadnjom kamerom od 13MP. Za brz rad uređaja zaslužna je ugrađena RAM memorija od 2GB, 4G mreža i četvorojezgarni procesor od 1,3GHz.

Tech Sheet of Sunny 3 Tech Sheet of Sunny 3
Harry 2 displaying its wide screen while filming a sea coast landscape

Široki ekran.
Kompaktan.

Široki ekran. Kompaktan.

Realističnost u kombinaciji sa udobnošću na širokom ekranu formata 18:9, sa više korisnog prostora u kompaktnoj formi za jednostavno korišćenje jednom rukom. Uživajte u neometanom pretraživanju sadržaja na Instagram-u, Pinterest-u, Twitter-u itd., i manjoj potrebi za skrolovanjem uz izuzetno vizuelno iskustvo na HD+ ekranu od 5,45”.

Sunny 3 gold large display in the hand

Oštre i
kreativne fotografije

Oštre i kreativne fotografije

Oštre fotografije koje precizno odražavaju detalje zabeleženog trenutka pomoću zadnje kamere od 13MP. Hvatanje svetlosti je optimizovano u uslovima slabog osvetljenja pomoću velikog f/2.0 otvora blende i 5P objektiva. Uživajte u pametnim funkcijama uređaja sa automatskim prepoznavanjem scene (Auto Scene detection), detaljnim podešavanjima vaših postavki za impresivne portrete i noćne fotografije. Uslikajte prirodne selfi fotografije pomoću prednje kamere od 5MP, koja poseduje Auto-HDR funkciju i blic sa mekim svetlom. Iskoristite inspiraciju za kreativnost i poboljšajte fotografije uslikane bilo kojom kamerom sa funkcijama uživo zamućenje portreta (Live Portrait blur), lepo lice (Face Beauty). U pokretu snimite ubrzane video zapise pomoću funkcije Time lapse. Bezbedno sačuvajte uspomene sa 16GB ROM memorije, koja se može proširiti pomoću MicroSD kartice od 128GB.

woman taking a selfie next to a pool

Brz rad.
Jednostavno obavljanje
više zadataka odjednom.

Brz rad. Jednostavno obavljanje
više zadataka odjednom.

Ne dozvolite da vas gužva svakodnevnog života zamori i jednostavno prelazite sa jednog zadatka na drugi pomoću 2GB RAM memorije. Izaberite strimovanje sadržaja, deljenje tvitova, postova i drugih sadržaja sa 4G brzinom. Za neometan rad uređaja u svakom trenutku zaslužan je četvorojezgarni procesor od 1,3GHz koji radi u pozadini.

a woman and a guy playing next to a pool

Praktično
iskustvo

Praktično iskustvo

Zahvaljujući Android™ Oreo™ *, dobićete brži rad, veći prostor za skladištenje i najnovija ažuriranja. Otključajte ekran jednim pogledom pomoću funkcije prepoznavanja lica (Face Unlock). Uređaj će izdržati celodnevno korišćenje sa baterijom od 2900 mAh. Dodatno, Wiko korisnički interfejs sadrži personalizovano pokretanje (Launcher), brze funkcije (Quick actions) i pametni levi deo ekrana (Smart left page).

*Android predstavlja zaštitni znak kompanije Google LLC; Oreo predstavlja zaštitni znak grupe Mondelez International, Inc.

Focus on Harry2 back cover with vibrant red color

Raznobojni
svet

Raznobojni svet

Moderan izgled dopunjuje vaš stil i dolazi u 4 popularne boje: antracit, zlatna, plavo-zelena, trešnja crvena.

Personalizovani
dodaci

Smart folio display

Pametna futrola

Tanka i moderna pametna futrola sa pametnim prozorom i raznobojnim novim interfejsom. Vidite dolazne pozive, notifikacije i informacije o pesmi.

Protective case display

Providna zaštitna futrola

Fleksibilan materijal. Vazdušna cevčica sa unutrašnje strane za apsorbovanje udaraca.

Tempered glass display

Kaljeno staklo

Ultra otporno kaljeno staklo. Osigurana osetljivost ekrana na dodir. Savršeno staje u ruku.