5 predloga za organizaciju pametnog telefona

5 predloga za organizaciju pametnog telefona

Pozdrav svima onima koji su pogođeni hroničnom dezorganizacijom, svim prijateljima koji zaboravljaju rođendane i koji nose neujednačene čarape. Toplo dobro jutro i svima onima koji pune svoje računare nepoznatim datotekama, koji imaju tri kopije iste slike za dan na svojim pametnim telefonima i više aplikacija koje se ne koriste od prvog dana. Ovaj mini-vodič je za vas! Kompaktan, ali efikasan, želi da predloži kako da organizujete svoj pametni telefon tako da ne poludi i optimizuje prostor i vreme u vašem svakodnevnom životu. Bacamo vam prsluk za spasavanje, na vama je da ga uhvatite u letu!

Sinhronizovani kalendar


Kalendar? Kakav stranac! Ipak, on je praktičan i neophodan. U idealnom slučaju, trebalo bi da se sinhronizuje sa drugim uređajima, tako da više ne morate da brinete o datumima koji nedostaju, rođendanima ili sastancima. Takođe izaberite aplikaciju koja vam omogućava da sastavite to-do liste da biste kreirali svoj dnevni raspored. Mali plus: zadovoljstvo čekiranja ispunjenog zadatka. To je neprocenjivo.

Fotografije u oblaku


Imati aplikaciju u kojoj možete lako čuvati dokumente i fotografije je ključni korak u održavanju reda. Upotreba oblaka je duplo zgodnija. Zašto ne biste iskoristili, na primer, aplikaciju Google Photo, koja je podrazumevano instalirana na svim modelima View2, da biste sačuvali svoje fotografije u oblaku? Sačuvajte vitalni prostor u svojoj memoriji!

Organizujte svoju listu za kupovinu


Džungla aplikacija je široka i proširena, a ponekad su takvi i supermarketi. Pronađite aplikaciju posvećenu kreiranju lista za kupovinu, koja se može deliti sa drugim članovima porodice, tako da je svako može da se uključi i ažurira u realnom vremenu.

Bezbednost na prvom mestu


Sada znamo: lozinke moraju biti alfanumeričke, sadrže najmanje gomilu znakova, uključujući jedno veliko slovo, kvadratni koren od 3.14 i Batman simbol. Složenost koja zahteva mentalni napor koji jednostavno ne želite? Postoje specijalne aplikacije koje skladište najsloženije i sigurnije lozinke, tako da ih više ne morate tražiti u svojim mislima.

Budite dostupni, ali ne uvek


7/7 i 24h - zvuči kao futuristička mantra, ali je sve više naša realnost. Ograničite nametljivost aplikacija ako vas izlažu stresu koji nikada ne ide na odmor. Značajne aplikacije za razmenu poruka mogu biti ućutkane i možemo odložiti obaveštenja. Pažljivo birajte grupe u kojima želite da učestvujete, kako ne biste bili član grupe „Božićna večera 2024“.

Srodni proizvodi

Nazad

Drugi članci u ovom odeljku: