Ostanite fit sa aplikacijom Wiko Health

Ostanite fit sa aplikacijom Wiko Health

Napokon možemo reći: leto je stiglo. Želimo da izađemo i uživamo na suncu, na otvorenom. Zašto to ne učinimo uz zdravo vežbanje? Da li ste znali da, ukoliko želite da ostanete fit i zdravi, trebalo bi da napravite barem 10,000 koraka dnevno? Čini se da je puno, ali nije, čak i ako niste maratonac nego više volite opuštanje u šetnji.

Tehnologija nam sada daje sve alate za računanje koraka. Da bismo vam to približili, razvili smo aplikaciju Wiko Health koja pomaže praćenje svakodnevnih treninga.

Jednostavna i intuitivna, aplikacija Wiko Health omogućava vam praćenje svakodnevnih fizičkih aktivnosti, brojanje koraka, pređenih kilometara, sagorelih kalorija i vremena aktivnosti. Takođe, možete postavljati ciljeve, modifikovati ih i personalizovati kako prolaze dani. Možete pratiti napredak koji postižete, prelazeći iz hoda na trajnije i održivije trčanje.

Wiko Health je idealan za praćenje trčanja, praćenje brzine, tempa, performansi i postavljanje dnevnih ili nedeljnih podsetnika. A ako to nije dovoljno, možete postaviti "medalje" da se motivišete na temelju pređenih kilometara ili uzastopnih dana treninga koje ste završili.
Sve to, naravno, uz mogućnost da svoje rezultate delite na svojim omiljenim društvenim profilima.
Nema više izgovora: ustanite s tog kauča i potrčite sa nama!

Aplikacija je dostupna u Play store-u i radi na svim uređajima sa Android 6.0 ili novijim operativnim sistemom.
Nazad

Drugi članci u ovom odeljku: