Proširili smo View2 kolekciju na IFA sajmu u Berlinu

Proširili smo View2 kolekciju na IFA sajmu u Berlinu

IFA sajam u Berlinu iz 2018. godine završio se pre nekoliko dana, a Wiko je srećan i ponosan što vas je pozdravio u uobičajenom stilu Game Changer-a. Tokom elektronskog sajma u Berlinu koji je održan od 31. avgusta do 5. septembra predstavili smo tri nova pametna telefona na našem štandu: View2 GO, View2 Plus i Harry2.

Među njima, zvezde Viev2 kolekcije sijaju najsjajnije, šireći ideju da luksuz ne bi trebalo da bude dostupam nekolicini, već dostupan svima. Novi uređaji nude ekran odnosa 19: 9 Full Screen i sve naprednije performanse, čineći iskustvo ultra-widescreen-a još intenzivnije. Ali to nije sve, View2 Go i View2 Plus pružaju prostor za kreativnost zahvaljujući novom AI iskustvu sa kamerom: specijalno dizajnirana aplikacija vam omogućava da inteligentno prepoznate i prilagodite sve dostupne konfiguracije, od Face Beauty do HDR-a, i poboljšate detekciju lica i tela u Live Portrait Blur i Artistic Blur modovima. Ove karakteristike potvrđuju našu želju da sve najbolje dostupne tehnologije učine dostupnim za sve, integrišući one koje su već prikazane u View2 i View2 Pro modelima, kao što je Face Unlock, selektivni senzor za otisak prsta (dostupan na View2 Plus) i Google Photos sa neograničenim prostorom za skladištenje.

Uopšteno, View2 Go i View2 Plus nude hardver koji garantuje glatke performanse i dizajn koji se odlikuje obnovljenim oblikom ikoničnog Full Screen-a koji karakteriše celi View2 opseg. Oba modela će takođe biti dostupna u verziji Supernova, posebnom bojom karakterističnom za high-end pametne telefone. Uskoro ćemo istražiti ove i druge karakteristike novih modela predstavljenih na IFA u Berlinu. Pratite nas!

Srodni proizvodi

Nazad

Drugi članci u ovom odeljku:

WIKO PREDSTAVLJA Y52

Jednostavnost korišćenja je moto Y52! Opremljen je svim bitnim stvarima za uživanje, tako da možete uvek da ga nosite sa sobom zahvaljujući memoriji...