Tehnologija dostupna svima – to je Wiko DNK.

Tehnologija dostupna svima – to je Wiko DNK.

https://rs.wikomobile.com/m2956-view4
Prateći ovu strategiju, brend ove godine pojačava svoj fokus na autonomiju baterije. Budući da smo uvek u pokretu, a život nikad ne spava, potrebna nam je snaga kako bi izdržali sve te duge sate.

View4 opremljen je baterijom od 5000 mAh, koja je povezana sa octa-core procesorom, pametnom trostrukom kamerom i maksimalnom memorijom od 64 GB. Sve ove karakteristike upotpunjava full screen modernog dizajna. Wiko View4 je zaista naoružan da se suoči sa najzahtevnijim načinima korišćenja tokom mnogo sati.

Kako bismo neprestano poboljšavali autonomiju naših pametnih telefona, blisko sarađujemo sa partnerskom kompanijom Smartviser, nezavisnom laboratorijom za testiranje proizvoda. To izgleda ovako: nezavisna strana testira Wiko pametni telefon simulirajući stvarnu upotrebu potrošača u stvarnim mrežnim uslovima, sa ciljem da oceni performanse zasnovane na prosečnom korišćenju.

Na temelju rezultata u pogledu trajanja baterije, SmartViser primećuje "impresivne performanse" Wiko View4, pa čak ga naziva i "maratoncem" te potvrđuje 3 dana intenzivnog korišćenja s jednim punjenjem. ViSerMark složen test protokola autonomije ne oponaša osnovnu upotrebu, već je puno više od ovoga.
View4 dobija viSerMark ocenu 315, što je najbolja ocena koju je SmarViser dao za pametni telefon do danas.

Dakle, jeste li spremni da uživate u svom View4 3 dana?

Otkrijte View4.

Srodni proizvodi

Nazad

Drugi članci u ovom odeljku:

WIKO PREDSTAVLJA Y52

Jednostavnost korišćenja je moto Y52! Opremljen je svim bitnim stvarima za uživanje, tako da možete uvek da ga nosite sa sobom zahvaljujući memoriji...