Gde kupiti

VIEW4

1 punjenje. Trodnevna upotreba.

3-dnevna autonomija. Trostruka kamera.

Doživite 3 dana bezgranične energije sa ekstra dugotrajnom baterijom od 5000 mAh sa samo jednim punjenjem na View4! Telefon krasi prizmatični dizajn, trostruka kamera sa Super Wide Uglom i Ultra velika memorija.

Extra-velika baterija od 5000 mAh

74 sata snage

Nadograđen sa 5000mAh baterijom power kako biste u potpunosti iskoristili trenutke bez potrebe za biranjem između poziva, surfovanja, igranja igrica ili uživanja u toni filmova! View4 traje i do 3 dana sa intenzivnom upotrebom i jednim punjenjem, provereno u Smartviser laboratoriji za testiranje. Smartviser je nezavisni priznati ekspert za test automatizaciju mobilnih uređaja. Kroz hardversku i softversku optimizaciju View4 nudi najbolji doživljaj autonomije u klasi.

3 dana ili 5000mAh - Smartviser

Inteligentna trostruka kamera

Trostruka kamera sa Super Širokim Uglom

Trostruka kamera sa Super Širokim Uglom

Trostruka kamera sa Super Širokim Uglom

Fotografija je uslikana bez i sa opcijom Super Širokog Ugla

Snimajte živopisne i sveobuhvatne slike na profesionalnom nivou pomoću View4 trostruke zadnje kamere!
Ne propustite nijedan deo krajolika sa kamerom od 5MP sa Super Širokim Uglom. Sjajno prilagođen za jednostavne panorame 114° i široke grupne fotografije.

Kamera osnažena sa AI

Kamera osnažena sa AI

Glavna kamera poseduje AI pametne karakteristike za automatsko otkrivanje i podešavanje scene.

Bokeh mod za blurovani efekat

Bokeh mod za blurovani efekat

Uredite svoje fotografije sa nijansama posebnih efekata. View4 ima kameru od 13MP koja radi zajedno sa svojim senzorom dubine od 2MP u Bokeh modu za sjajne efekte zamagljivanja.

Ovekovečite trenutke zabavnim video zapisima

Ovekovečite trenutke zabavnim video zapisima

Snimite i delite svoje video zapise napravljenje s glavnom kamerom View4 i efektima Slow motion i Time lapse.

Izuzetno velika memorija i osam jezgara

Izuzetno velika memorija i osam jezgara

Maksimalno skladištenje. Snažne performanse.

Bez brige, imate dovoljno prostora za vaše podatake sa 64 GB interne memorije za čuvanje 120 epizoda omiljenih serija ili 770 muzičkih albuma ili 35 teških igara.
Povrh toga, povećajte memoriju do 256 GB pomoću microSD kartice
Tu je i moćan osmojezgarni Mediatek A25 procesor i 3 GB RAM-a za podršku brze i neograničene upotrebe vaših aplikacija i igara.

Ekran sa galerijom fotografija
ROM RAM 64+3GB - 256GB MICRO SD - 1.8GHZ OCTACORE

Moderan dizajn

View4 u bojama Cosmic Blue, Gold i Green

Uđite u kosmički svet

Uđite u kosmički svet

Inspirisani noćnim nebom, boje i svetlosni odraz otkrivaju vašu premium stranu s novim sjajnim okvirom sa efektom ogledala Cosmic Blue, Cosmic Gold ili Cosmic Green. Napravite sopstvenu dugu sa prizmatičnim efektima naginjanjem zadnjeg poklopca ispod izvora svetlosti. Ivica gradijenta omotava svako zakrivljenje u živopisnom dizajnu. Povrh toga, Wiko originalni prilagođeni dodaci ističu vrhunski dizajn View4 s dodatnom zaštitom i ergonomskim funkcijama.

6.52" Full screen za optimizovano uranjanje

Novi View4 donosi veliki 6,52"ekran HD+ rezolucije koji pruža optimalan vizualni komfor. Uranjanje je garantovano bezgraničnim i minimalističkim ekranom u obliku slova V. Prošireni široki ekran odnosa 20:9 oživljava igre i video zapise.

6.52

Google Assistant dugme

Google Assistant dugme

Dugme sa leve strane za Google asistenta

Instant pristup funkcionalnostima

Skroz novo od brenda Wiko za brži pristup! Jednostavnim dodirom integrisanog dugmeta za Google Assistant, otvara se Walkie Talkie mod, gde možete direktno uputiti Google da postavi alarm, ažurira kalendar, proveri vremenske uslove, uključi svetiljku itd. Nema potrebe trošiti vreme na otključavanje telefona ili glasovno aktiviranje rečima "OK Google".

Google funkcije i jednostavan pristup

Primer upotrebe Google Lens moda kod Colosseuma u Rimu

Glasovna kontrola i Android™ 10

Aktiviran vašim glasom, integrisani Google Lens™ pomoći će vam u pokretanju pretrage o sadržaju vaših fotografija ili objektima koji su vam u blizini i otpočeti interakciju sa svetom oko vas.
Koristite sve najnovije Google inovacije sa Android™ 10 opeativnim sistemom, uključujući Live Caption, Smart Reply, Gesture Navigation i Dark Theme. Vaš život nikad nije bio tako lak!
* Android je zaštitni znak kompanije Google LLC

Android™ 10

Pogodnosti Otključavanja uz pomoć lica

Brzo i bezbedno otključavanje uz samo jedan pogled u vaš ekran sa Face Unlock opcijom.

Devojka okrenuta licem

Wiko Originalni dodaci

Wiko originalna pametna folija

Elegantna pametna folija

Poboljšana pametna folija ima pametan prozor sa diskretnim interfejsom za brzo pregledanje vaših poziva, notifikacija i muzike sve u jednom. Naglasak je na udobnosti sa laganim držanjem i samostojećom opcijom što ga čini savršenim za igre i filmove. Svež, tanak dizajn jednako je elegantan koliko i praktičan. Dolazi u 2 nijanse: Smoked Grey i Smoked Bleen.

Wiko originalna pametna folija

Hibridna zaštitna futrola

Zaštitna futrola je sastavljena od prozirnog dvostrukog materijala za dodatnu zaštitu. Tvrdi zadnji poklopac štiti View4 od neočekivanih padova i nagnječenja, dok se mekani omotavajući okvir može lako uključiti i isključiti.

Štampano kaljeno staklo na Wiko pametnom telefonu

Štampano kaljeno staklo

Štampano kaljeno staklo osigurava potpunu zaštitu od udaraca i ogrebotina. Ultra-otporan sloj ima zaštitu protiv otisaka prstiju, čuvajući ekran osetljiv na dodir.