View4 kolekcija je stigla!

View4 kolekcija je stigla!

Kako se kaže? Sve dobre stvari dolaze u troje? Za Wiko dolaze u četvoro, te vas upoznajemo sa novom View4 kolekcijom. Sveže lansirana, nova kolekcija zadiviće vas svojom pojačanom autonomijom, Full Screen ekranom odnosa 20:9 sa HD+ rezolucijom za potpuno uranjanje i pametnom trostrukom kamerom sa ultra širokim uglom.

Ali upoznajmo ih bolje!


VIEW4

74-ČASOVNA AUTONOMIJA
View4 nikad neće ostati bez snage! Njegova super baterija od 5000 mAh obezbeđuje 3 dana korišćenja sa jednim punjenjem, što sertifikuje i SmartViser, nezavisna laboratorija specijalizovana za testiranje uređaja. SmartViser je testirao View4 simulirajući stvarnu potrošačku upotrebu uređaja, uključujući streaming muzike i videa, ćaskanje, telefonske pozive, društvene mreže, igre, standby režim i još mnogo toga.

TROSTRUKA PAMETNA KAMERA
Zahvaljujući trostrukoj zadnjoj kameri, sa View4 možete snimati ultra kreativne fotografije. Senzor od 13MP lako snima fotografije i portrete i opremljen je AI funkcionalnošću za automatsko otkrivanje objekata i podešavanje. Ultra širokougaoni objektiv od 114 ° idealan je za pejzažne i grupne fotografije. Šta je sa zamućenjem pozadine? Zahvaljujući trećem senzoru posvećenom Bokeh efektu, dodavanje umetničke zamagljenosti vašim slikama nikada nije bilo toliko lako.

KOSMIČKI SVET
Inspirisane noćnim nebom, boje i svetlosne refleksije otkriće vašu stilsku stranu s novim sjajnim back cover-om nalik na staklo u tri varijante Cosmic Blue, Cosmic Gold i Cosmic Green. Napravite sopstvenu dugu sa prizmatičnim efektima naginjući zadnji poklopac pod prirodnim ili veštačkim izvorom svetlosti.

VIEW4 LITE

1 PUNJENJE, 2 DANA UPOTREBE
Il View4 Lite nije ništa manje moćan: baterija kapaciteta 4000 mAh sertifikovana od strane SmartViser-a obezbeđuje 2 dana korišćenja. Zaboravićete na svoj punjač i više nećete patiti od straha da ćete nešto propustiti.

TROSTRUKO FOTOGRAFSKO ISKUSTVO
Zadnja kamera na View4 Lite pravi je luksuz za sve: sada je trostruka kamera s ultra širokougaonim objektivom dostupna u još pristupačnijem cenovnom rangu. Glavni senzor od 13MP takođe je opremljen i AI funkcijama za detektovanje subjekta i automatsko podešavanje. Zajedno sa senzorom dubine od 2MP, možete se lako igrati s Bokeh efektom. Uz to, široko-ugaoni objektiv od 114 ° neće dopustiti da ijedan detalj ispustite iz kadra.

INTENZIVNE BOJE
View4 Lite predstavlja 3 nove boje. Napravite izbor između Deep Blue, Deep Gold i Deep Green! Zadnja strana ima 2 završne obrade: sjajni Deep Blue sa elegantnim i prefinjenim dizajnom i mat finiš za Deep Gold i Deep Green.

BRZI PRISTUP GOOGLE FUNKCIJAMA SA VIEW4 I VIEW4 LITE
Želite više? View4 kolekcija olakšava pristup najkorisnijim Google funkcijama. Jednostavno pritiskanje ugrađenog Google Assistant dugmeta je sve što je potrebno za pokretanje Walkie Talkie moda. Nakon toga možete tražiti od Google-a da podesi budilnik, snimi selfi, proveri vremenske prilike, uključi lampu itd. Zašto gubiti vreme otključavanjem telefona ili rečima "OK Google"?

Srodni proizvodi

Nazad

Drugi članci u ovom odeljku:

WIKO PREDSTAVLJA Y52

Jednostavnost korišćenja je moto Y52! Opremljen je svim bitnim stvarima za uživanje, tako da možete uvek da ga nosite sa sobom zahvaljujući memoriji...