DRUŠTVENE MREŽEOsnovna ideja vodilja kompanije Wiko je da održava bliskost sa zajednicom, pruži joj priliku da izrazi svoj stav, oslušne njeno mišljenje i posmatra kako narasta, sa ciljem da je bolje upozna i poveća njeno zadovoljstvo. To je Wiko revolucija..

Na ovaj način interakcija i direktan odnos sa korisnicima dobijaju svoju pravu vrednost.
Wiko se ravna sa svojim "Wikonautima" (Wiko fanovima)!

Za nas su društvene mreže izuzetno važne. Ta direktna veza, bolja od bilo kakvog istraživanja tržišta ili testiranja korisnika, sada znači gotovo trenutan feedback bilo da se radi o novim proizvodima ili uslugama koje su već u ponudi. U isto vreme, mi se trudimo da uvek znamo kako naši fanovi razmišljaju.

Naše reakcije na društvenim mrežama čine Wiko dostupnijim, omogućavajući svim Wikonautima da postanu njeni ambasadori.
sa Fejsbuka

Miodrag T: Ja ga koristim pa da kažem, Wiko je Wiko: slika, piše, briše, šara, sva vrata otvara! Ma u stvari bez reči - dobra mašina!
sa Fejsbuka

Nakon Gateway, Rainbow, Bloom, Slide... sada je red na Lenny. Nimalo loše! Ako uzmete u obzir cenu (99 evra), i sjajne performanse, rad bez gotovo ikakvog kašnjenja i lep izgled! Samo napred Wiko, šta je sledeće?
sa Fejsbuka

Već mesec dana koristim RAINBOW 4G i vrlo sam srećna s njim! Oduvek sam bila korisnik Nokia mobilnih uređaja ali sada sam se definitivno zaljubila u vaš brend <3!
sa Fejsbuka

Kvalitet hardvera je nestvaran u poređenju sa cenom, čestitam!
sa Tvitera

Neverovatno! Sve je lepo, boje, grafika, koncept!
sa Tvitera

Upravo sam kupio Rainbow 4G, baš je moćan!
POLITIKA O KORIŠĆENJU KOLAČIĆA Ova veb stranica koristi tehnički neophodne kolačiće u cilju unapređenja Vaših rezultata pretrage, kao i analitičke kolačiće (Google Analytics) koje mogu obrađivati treće strane za ne-tehničke svrhe. Pristupom i pretraživanjem ove veb stranice, Vi prihvatate korišćenje kolačića. Za više informacija, KLIKNITE OVDE.
OK