Priča o snažnim baterijama

Živite svaki trenutak uz WIKO uređaje sa sjajnim napajanjem! WIKO saradnja sa stručnjacima DXOMARK Battery i Smartviser odražava našu misiju da korisnicima pružimo moć da rade bez brige, bez stalnog dopunjavanja.

Saznajte više

Trka za izvrsnost

Živimo za autonomiju baterije!

Testirani i sertifikovani među najboljima za izuzetno dugu autonomiju, upoznajte se sa Wiko stručnu saradnjom sa kompanijama DXOMARK Battery i Smartviser. Let’s Power up!

Wiko najbolji trkači

4 dana

4 dana. 1 punjenje.

Ogromne baterije od 6000 mAh, pojačane AI Power optimizacijom, čine Power U30 i Power U20 dokazanim skladištima snage koje traju 4 dana. WIKO je postigao najbolje rezultate po oceni DXOMARK-a i SmartViser-a.

3,5 dana

3,5 dana. 1 punjenje.

View 5 i View 5 Plus znaju kako da ostanu puni i tako garantuju 3,5 dana autonomije u jednom punjenju, sertifikovano od strane Smartvisera. Unapređene baterije od 5000 mAh pametnije upravljaju energijom uz AI Power.

3 dana

3 dana. 1 punjenje.

Ova prva saradnja sa SmartViserom na modelima View 4 dovela je do impresivnih rezultata testiranja baterije koji osiguravaju 3 dana pouzdane snageu pokretu.

Sertifikovan od strane SmartVisera

Smartviser

ViserMark oznaka

Testirajmo ali stvarno! Smartviser je testirao Wiko uređaje na način na koji biste stvarno koristili svoj telefon svaki dan. ViserMark je oznaka dobivena na osnovu ukupne ocene baterije, u rasponu od 0 do 100, koja procenjuje i pripisuje oznake za vek trajanja baterije, energetsku efikasnost i vreme punjenja.

Wiko na vrhu rang liste

WIKO's View5, Power U30 i Power U20 zauzimaju prva 3 mesta za 2021. u Visermarkovoj klasi na lestvici najboljih 10 u performansama baterije*.
Na lestvici od 100 najboljih performansi baterija u 2020., View5, Power U30 i Power U20 držali su Visermarkova najbolja 3 rezultata od 68, 63 i 62.

Testirao DXOMARK

dxo-mark

Dokazano #1 u autonomiji

Uz DXOMARK ocenu autonomije od 98**, Power U30 je dokazano siguran izvor energije sa velikom vrednošću. Poznati stručnjaci za testiranje pametnih telefona, inženjeri DxO-a izveli su nekoliko objektivnih testova baterije u zatvorenom i na otvorenom u stvarnim situacijama unutar nedelju dana. Rezultati su pokazali impresivne performanse u pokretu i poziciju broj 1 na lestvici njihovih osnovnih pametnih telefona.

Top 2 na svetskoj rang listi **

Samo 2 boda od prvog mesta, Power U30 je dobio ukupnu ocenu baterije od 86 boda, s obzirom na autonomiju, efikasnost i punjenje. Njegove najviše stacionarne performanse opisane su kao "ogromne", ostavljajući većinu svojih konkurenata iza sebe sa kontinuiranom snagom tokom 4 noći.

Let's Power-up

Let's Power-up

Autonomija pametnog telefona na koju se možete osloniti

Stvaramo pristupačne pametne telefone sa najnovijim tehnologijama. Čak i dalje, sa autonomijom baterije na koju možete računati, tokom celog dana i duže, nastojimo da vas osnažimo da živite život punim plućima.
Uživajte u moći i slobodi da radite šta želite, kada želite. Let's POWER-UP!

* Rezultate je sertifikovao SmartViser, nezvisna stručna kompanija specijalizirana za testiranje uređaja
** Rezultati merenja koje je proveo DXOMARK u maju 2021., nezavisna stručna kompanija specijalizovana za testiranje pametnih telefona.