Brilijantna četvorostruka AI kamera od 48MP

Brilijantna četvorostruka AI kamera od 48MP

Pravite fotografije koje oduzimaju dah sa View5 i View5 Plus

Snimajte i pojačajte trenutke sa četvorostrukom kamerom AI od 48MP

U divljini na otvorenom, na zabavi ili porodičnom okupljanju ... vaše fotografije dele priču o vašem životu. Ispričajte ih usavršenim snimcima u svakoj prilici! WIKO će vas pretvoriti u izvrsnog fotografa sa 48MP AI četvorostrukom kamerom ugrađenom u View5 i View5 Plus. Dolazi u kompletu s poboljšanim opcijama, koje vam WIKO čini dostupnim, uključujući modove AI, super široki ugao, makro i AI bokeh.

Vidite razliku

Slike visokog kvaliteta

Nezaboravne, takve su vaše fotografije! AI četvorostruka kamera od 48MP ima snažan dinamički raspon, pruža visok kvalitet slike i oštre, detaljne teksture. WIKO je testirao razliku između telefona sa 13MP kamerom i 48MP AI četvorostruke kamere na View5 i View5 Plus u pogledu ukupne svetline, dinamičkog raspona, smanjenog šuma i očuvanja detalja. Prave boje prikazuju se na nebu, zgradama i drveću, sa detaljima i teksturom koje možete videti golim okom.

Svetlo optimizovano u mraku

Preuzmite kontrolu nad ograničenim prirodnim svetlom, jer glavno sočivo i velika veličina piksela poboljšavaju osetljivost na svetlost i smanjuju buku, a istovremeno zadržavaju teksturu, za oštre i detaljne fotografije pri slabom osvetljenju. Noćni snimci sve govore, jer detalji iskaču i na tamnijim mrljama. Senke sive i svetla u zgradama zaista se ističu pomoću 48MP AI četvorostruke kamere na View5 i View5 Plus, u odnosu na telefon sa 13MP kamerom. Povećana ukupna svetlina primećena je uz prirodnu teksturu drveća i svetla koja su dolazila sa ulice ispod. Snimićete to za sebe, baš onako kako ga vidite!

Sjajni dodaci

Širi, sveobuhvatni snimci

Snimite celu sliku bez ikakvog napora pomoću super široko-ugaonog objektiva od 120 °. Izuzetno široko sočivo vraća se korak unazad, tako da vi ne morate, hvatajući više u kadru. Grupe, kućni ljubimci, pejzaži ... bilo ko ili bilo šta sada lako može stati u vaš kadar!

Uveličan mikro svet

Priđite bliže i povećajte male predmete kako bi izgledali ogromno sa 5MP Macro objektivom. Mikro svet postoji za otkrivanje sa precizno fokusiranim detaljima, teksturama i uzorcima koje vredi podeliti sa prijateljima.

Pametniji AI Bokeh

Budite kreativni praveći svetle fotografije i učinite ih spremnim za društvene mreže. Sve što je potrebno je da odaberete tačku fokusa i AI inteligentno stvara glatko zamućenje oko ivica, dodajući kreativan završni dodir.

Jeste li spremni da napravite neverovatne fotografije koje vredi podeliti? Pogledajte View5 i View5 Plus odmah!
Nazad

Drugi članci u ovom odeljku:

WIKO PREDSTAVLJA Y52

Jednostavnost korišćenja je moto Y52! Opremljen je svim bitnim stvarima za uživanje, tako da možete uvek da ga nosite sa sobom zahvaljujući memoriji...