Y80 upotpunjava Y raspon 2019

Y80 upotpunjava Y raspon 2019

U kolekciju iz 2019. dodali smo još jedan šareni komad. Kao i uvek, volimo da se naša ponuda razlikuje i zadovolji najrazličitije potrebe. Sa Y80 kompletiramo naš Y raspon, seriju pogodnu za one koji još uvek traže da telefon služi svojoj osnovnoj dužnosti – da bude telefon, ali bez žrtvovanja nekih turbo specifikacija.

Veliki ekran, zgodan osećaj


Tu je i ultra-veliki displej sa odnosom 18: 9 i 5,99" HD + ekranom. Y80 daje najbolje karakteristike po ceni koja još jednom potvrđuje naše zlatno pravilo "luksuz dostupan svima".

Maksimalna snaga. Zabava. Autonomija


Beskonačna energija baterije od 4000 mAh, obezbeđena je i za modele nižeg cenovnog razreda, i može garantovati autonomiju tokom više od jednog dana intenzivne upotrebe. Koristite veliku internu memoriju od 16 GB koja se može proširiti do 128 GB zahvaljujući microSD slotu.

Snimanje u bokeh modu


Čak ni specijalni efekti više nisu povlastica samo vrhunskih umetnika. Prostor za originalne snimke sa dvostrukom kamerom od 13MP + 2MP. AI-Artistički način zamućenja omogućiće slobodu vašoj kreativnosti.

Siguran i jednostavan za korišćenje


Y80 omogućava brzu i sigurnu akciju s tehnologijom prepoznavanja lica Face Unlock. Pomoću Android ™ 9 Pie možete uštedeti energiju baterije - analizirajući upotrebu uređaja i dodjeljivanjem resursa u skladu s tim. Ako to nije dovoljno, Y80 je all-in-one uređaj s podrškom za Dual Sim.

Posebna pažnja posvećena je stilu: Y80 je dostupan u 3 prestižne boje s neprozirnim završnim slojevima, Gradient Dark Blue, Gradient Bleen i Gold. Nećete proći nezapaženo.

Srodni proizvodi

Nazad

Drugi članci u ovom odeljku:

WIKO PREDSTAVLJA Y52

Jednostavnost korišćenja je moto Y52! Opremljen je svim bitnim stvarima za uživanje, tako da možete uvek da ga nosite sa sobom zahvaljujući memoriji...