View3 i View3 Pro: život u potpunosti

View3 i View3 Pro: život u potpunosti

Svet se promenio i vremena su naporna. Praznici su kraći i intenzivniji, a posao nas prisiljava da radimo bržim tempom. Život mora da se živi do kraja i potreban nam je pametni telefon koji zadovoljava ovu potrebu.

Kada smo radili na karakteristikama naših novih uređaja, razmišljali smo o tome i sa View3 kolekcijom nismo hteli da se odreknemo bilo čega.

View3 i View3 Pro prenose ultra široko iskustvo na viši nivo u odnosu na prethodne modele. Smanjeni U-Shape uokviruje Full-Screen Displej u 19: 9 odnosu i u FHD+ rezoluciji (HD + za View3), koji prelazi 6 '' (6.3 '' za View3 Pro i 6.26 '' za View3), dok je foto prostor opremljen trostrukom glavnom kamerom: apsolutna retkost u našem tržišnom segmentu. Ali za nas ništa čudno, jer volimo pomerati granice i barijere.

Tvom punjaču ćeš nedostajati!


Sa velikom baterijom od 4000 mAh i optimizacijom procesora osiguravajući 15% manju potrošnju energije, View3 Pro i View3 će biti napunjeni za 2 dana upotrebe! Štaviše, zahvaljujući tehnologiji za brzo punjenje Pump Ekpress, View3 Pro će biti spreman za upotrebu za kratko vreme.

View3 i View3 Pro - trostruke mogućnosti za odlične snimke


Zahvaljujući trostrukoj AI zadnjoj kameri, View3 Pro i View3 će dati 3 puta više mogućnosti za izvođenje neverovatnih snimaka:
- Sony IMKS486 senzor kamere od 12MP i 1.25µm piksela će omogućiti snimanje neverovatnih, oštrih i detaljnih snimaka, čak i pri slabom osvetljenju.
- Proširite svoju viziju do 120° FOV sa super širokokutnom kamerom od 13 megapiksela. Tako je lako snimiti grupne slike i panorame.
- I poslednje, ali ne i najmanje važno, njihova dubinska kamera će omogućiti snimanje izvanrednih slika i otkrivanje vašeg talenta, koristeći AI-Artistic Blur mod.

View3 Pro 16MP prednja kamera (8MP za View3) osigurava da selfiji zaista budu vredni deljenja čak i u uslovima slabog osvetljenja. Zahvaljujući tehnologiji Big Pikel, View3 Pro kamera kombinuje 4 piksela u 1 za snimanje svetla na najbolji mogući način.

Nikada bez memorije


Sa 128 GB ROM-a, na View3 Pro* uvek postoji prostor za više omiljenih serija, igara i muzike. Pošto je kvalitet važan koliko i kvantitet sa 6GB RAM memorije, cenite svaki sadržaj i uživajte u glatkom multitaskingu. Sa 64GB ROM-a i 3GB RAM-a u View3, uživajte u velikoj memoriji i glatkim performansama.

Google Intelligence je tu


Oba modela integrišu Google pomoćnika kako bi olakšali svakodnevni život zahvaljujući novim naredbama, kao što su snimanje selfija i snimanje video zapisa u handsfree modu.
Pored toga, integracija Google Lens ™ vam omogućava da dobijete detalje o slikama koje tražite, da brže obavljate operacije i da stupate u interakciju sa svetom oko sebe.

Premium dizajn


Ali čovek (a ni žena) neće živeti samo od softvera: dizajn takođe ima važnu vrednost i mi smo se pobrinuli za njega u svakom detalju. View3 Pro ima zadnju stranu stakla i okvir ogledala, sa dubokim refleksijama i elegantnim efektom gradijenta. Birajte između potpuno novih boja Nightfall i Ocean. View3 u sjajnom staklenom dizajnu dostupan je u 3 boje: Night Blue, Blush Gold i Electro Bleen.
Na verzijama Ocean i Electro Bleen otkrićete suptilan i zabavan sjaj u tamnom okruženju, a pametni telefon se osvetljava u mraku kako biste uvek mogli da ga pronađete.* Dostupno i u 64GB ROM, 4GB RAM.
Nazad

Drugi članci u ovom odeljku:

WIKO PREDSTAVLJA Y52

Jednostavnost korišćenja je moto Y52! Opremljen je svim bitnim stvarima za uživanje, tako da možete uvek da ga nosite sa sobom zahvaljujući memoriji...