BUY
Power U30

Power U30

Jedno punjenje
4 dana korišćenja

Živite u trenutku sa izvanrednom baterijom od 6000 mAh i AI napajanjem uz vas, nudeći 4 dana napajanja u 1 punjenju

Baterija od 6000 mAh, AI napajanje, brzo punjenje

4 DANA STALNE ENERGIJE

Idite duže i brže tokom 4 dana uz samo jedno punjenje * uz trajnu snagu Power U30.

AI OPTIMIZACIJA SNAGE

Ova pametna tehnologija uštede energije AI produžava vek trajanja baterije upravljajući ponašanjem i potrošnjom energije vaših aplikacija. Zamislite da pet sati gledate filmove ili serije i još uvek imate 80% baterije!

BRZO PUNJENJE

Povrh toga, njegovo 15W brzo punjenje štedi vaše vreme 1,5 puta bržim punjenjem baterije, a USB Type C nudi veću fleksibilnost.

Bodovanje + AI snaga + 15W brzo punjenje

Testirao DXOMARK

DXOMARK ocena 86 bodova

#1 U AUTONOMIJI

Sa DXOMARK ocenom autonomije od 98 *, kod Power U30 dokazana je snaga velike vrednosti. Poznati stručnjaci za testiranje pametnih telefona, inženjeri DXOMARK-a obavili su objektivne testove baterija i u zatvorenom i na otvorenom u stvarnim životnim situacijama u roku od nedelju dana. Rezultati su pokazali impresivne performanse u pokretu te # 1 poziciju na njihovoj osnovnoj skali pametnih telefona.

TOP 2 GLOBALNO RANGIRAN*

Samo 2 boda delila su nas od prvog mesta, Power U30 dobio je ukupnu ocenu baterije od 86 sa obzirom na autonomiju, efikasnost i punjenje. Njegova najviša stacionarna izvedba opisana je kao "masivna", ostavljajući većinu svojih konkurenata iza sebe sa trajanjem baterije tokom 4 noći. Uređaj je takođe pohvaljen zbog izuzetno dobre brzine pražnjenja, pod-sekcije ocenjivanja unutar atributa efikasnosti. Testirano i odobreno, računajte na dugotrajno korisničko iskustvo.

Veliki i praktičan ekran

Veliki ekran Power U30

ZANIMLJIVO URANJANJE U 6,8''

Ogroman 6,8-inčni ekran u HD+ rezoluciji donosi vam živopisne, veće i jasnije filmove, igre i društvene mreže. Jednostavan za rukovanje, 20,5:9 format omogućava uživanje u pogledu bez ivica na izdržljivom Panda staklu, maksimizujući prostor na vašem ekranu za širi pogled i potpuno uživljavajuće iskustvo.

6,8'', HD+

Velika memorija

Velika memorija

128GB ROM + 4GB RAM-a **

Sačuvajte i ponovo gledajte svoje najbolje trenutke sa 128GB memorije i opcijom da proširite svoj prostor za skladištenje pomoću 256GB MicroSD kartice . Nijedan zastoj neće vas usporiti sa 4GB RAM-a prilikom multitaskinga i prebacivanja između aplikacija. Procesor MediaTek Helio G35 octacore 2,3 GHz pruža glatke i poboljšane performanse uz "Hyper Engine" idealan za igranje igara.

128 + 4 GB, MicroSD 256 GB, 2,3 GHz

Trostruka kamera sa AI

Power U30 trostruka kamera

OPTIMIZOVANI SNIMCI PRI NISKOM SVETLU

Glavno sočivo od 13MP sinhronizuje se sa sočivom od 2MP kako bi se osiguralo optimalno hvatanje boja i detalja. Dodatna AI sočivo automatski upravlja ambijentalnim svetlom i izrađuje sigurnosnu kopiju glavne kamere pomoću Automatskog prepoznavanja scene.

Prefinjena tekstura

Prosvetljeni sjajni finiš i polirani prefinjeni efekat gradijenta u elegantnom izboru boja Carbone Blue, Midnight Blue i Mint .

Ključne Google funkcije

Dugme na levoj strani za Google Asistenta

ANDROID ™ 11

Najnovije izdanje Androida nudi vam moćne kontrole uređaja, jednostavnije načine upravljanja razgovorima, podešavanjima privatnosti i još mnogo toga.

DUGME ZA GOOGLE ASISTENTA

Uradite više u pokretu sa Google asistentom. Jednostavno upravljajte zadacima i listama zadataka, budite u kontaktu, dobijajte odgovore i još mnogo toga. Samo pritisnite i držite dugme Google asistenta da biste započeli.

OK Google

Sigurno i korisno

Otisak prsta i otključavanje licem

OTISAK PRSTA

Samo brzo skeniranje otiska prsta trenutno otključava i osigurava vaš Power U30 za jednostavan i praktičan pristup.

OTKLJUČAVANJE LICEM

Dodajte još jedan nivo sigurnosti i praktičnosti dok vaše jedinstveno lice pristupa vašem pametnom telefonu.

Aksesoar po meri

Pametna folija za Power U30

Smart Folio

Dizajniran sa diskretnim interfejsom za brz pogled na vaše pozive, notifikacije i muziku Vaš Smart Folio znači praktičnost uz lako držanje, zajedno sa stalnom opcijom da uronite u filmove, igre i videozapise bez držanja rukama.

Kaljeno staklo na Power U30

Kaljeno staklo

Iskoristite zaštitu fullscreen-a od udaraca i ogrebotina sa ovim savršeno prikladnim ​​kaljenim staklom . Ultra otporni sloj osigurava senzitivnost ekrana osetljivog na dodir i održava ekran uz pomoć sloja protiv otisaka prstiju.

Aksesoar za potpunu zaštitu

Zaštitna futrola + Paket kaljenog stakla

Dvostruka zaštita je vaša sa ​​prilagođenim paketom . Sadrži hibridnu futrolu sa prozirnim, robusnim materijalima i štampanim kaljenim staklom kao dodatnom zaštitom.

* Rezultati merenja koja je sproveo DXOMARK u maju 2021. godine, nezavisna stručna kompanija specijalizovana za testiranje pametnih telefona.
** Takođe dostupno sa 64GB + 4GB memorije.
Google, Android i Google Photos zaštitni su znakovi kompanije Google LLC.