Gde kupiti
Power U20

Power U20

1 punjenje
4 dana upotrebe

Živite svoje dane u potpunosti sa Power U20 i njegovom uvek izdržljivom 6000mAh baterijom sa AI Power, koja omogućava 4 dana trajanja sa 1 punjenjem.

Velika 6000mAh baterija, AI Power

4 DANA SA 1 PUNJENJEM

Sa svojom velikom 6000mAh baterijom, Power U20 garantuje4 dana trajanja sa samo 1 punjenjem*.

UVEK DOBIJATE VIŠE

Povećajte izdržljivost baterije sa AI Power, pametnom tehnologijom za čuvanje energije, koji je upravlja ponašanjem aplikacija i korišćenjem energije, dok produžava život baterije.
Zamislite da gledate filmove i serije 5 sati i još uvek imate 82% svoje baterije!

SmartViser score, AI Power

4 dana autonomije sertifikovano

Smartviser rezultat baterije 401/4 dana

POBEDNIK JE POWER U20

Power U20 je sertifikovan za 4 dana upotrebe sa samo jednim punjenjem , i rangiran kao broj 1 ** u ViserMark rangiranju kompanije SmartViser. Baterija Power U20 vas oslobađa ograničenja kontinuiranih i dugotrajnih dopunjavanja!

ODOBRIO SMARTVISER

Još od View modela, WIKO sarađuje sa SmartViser , globalnim dobavljačem rešenja za automatizaciju testiranja i laboratorijom sa dugogodišnjom ekspertizom u telko biznisu. Naši pametni telefoni testirani su u strogo kontrolisanom okruženju sa simuliranjem stvarne potrošnje i pod stvarnim mrežnim uslovima radi ocenjivanja performansi. Oznaka ViserMark meri performanse trajanja baterije prevodeći mAh u jednostavne rezultate trajanja baterije. Garantuje vrhunsku autonomiju kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo.

ViserMark

6,8'' HD+ ekran

Veliki ekran Power U20

VEĆE URANJANJE U 20,5: 9

Iskoristite prostor na ekranu za veći prikaz sa velikim 6,8-inčnim ekranom u HD + rezoluciji. Trendi oblik u V formatu 20,5: 9 jednostavan je za rukovanje i pruža vam iskustvo bez ivica na jakom Panda staklu.

6,8'', HD+

Sjajne performanse i memorija

MediaTek Helio G35 čipset

KONEKCIJA BEZ ZADRŠKE

Power U20 opremljen je procesorom MediaTek Helio G35 za poboljšanu energetsku efikasnost i pouzdanost. Octacore čipset od 2,3 GHz pruža glatke i moćne performanse uz "Hyper Engine" koji je idealan za igre. 3 GB RAM-a omogućuje brže vreme odziva i brži oporavak pozadinskih aplikacija. 64 GB interne memorije i dodatna opciona microSD kartica od 256 GB za čuvanje vaših omiljenih aplikacija.

2,3 GHz, 64 + 3 GB

Trostruka kamera sa AI

Power U20 Trostruka kamera

DETALJNE FOTOGRAFIJE NA SLABOM SVETLU

Glavno sočivo od 13MP funkcioniše sa sekundarnim 2MP sočivom kako bi stvorili efekt glatkog zamućenja. Dodatni AI objektiv poboljšava automatsko hvatanje ambijentalnog svetla i daje podršku glavnoj kameri pomoću Automatskog prepoznavanja scene.

Efekat kretanja gradijenta

Nagnite svoj Power U20 pod različitim uglovima i pogledajte zapanjujuće raznobojne odsjaje i promene šare na teksturnoj zadnjoj masci. Dostupno u Slate Grey, Navy Blue or Mint u mat i sjajnoj završnoj obradi.

Ključne Google funkcije

Dugme Google asistenta na Power U19

ANDROID ™ 10

Najnovije izdanje Androida nudi vam moćne kontrole uređaja, jednostavnije načine upravljanja razgovorima, podešavanja privatnosti i još mnogo toga.

GOOGLE ASISTENT DUGME

Završite više u pokretu sa Google asistentom. Jednostavno upravljajte zadacima i listama zadataka, budite u kontaktu, dobijajte odgovore i još mnogo toga. Samo pritisnite i držite dugme Google asistenta da biste započeli.

Android 10

Intuitivni dodaci

Otključavanje licem

OTKLJUČAVANJE LICEM

Prepoznavanje lica omogućava veću sigurnost i praktičnost, jer samo vaše lice pristupa vašem Power U20.

Audio priključak na Power U20

AUDIO JACK I FM STEREO

Mobilna zabava je tu baš kad vam treba muzika, podcasti i još mnogo toga uz audio priključak i FM stereo.

WIKO originalni dodaci

Smart Folio u samostojećem formatu

Elegantan Smart Folio

Power U20 Smart Folio ima diskretan pametan prozor za proveru poziva, obaveštenja i muzike jednim pogledom. Izrađen ergonomski, mekan je na dodir i prijatan za držanje, plus ima i samo-stojeću opciju.

Kaljeno staklo na Power U20

Kaljeno staklo

Kompletna zaštita ekrana od udaraca i ogrebotina sa kaljenim staklom na Power U20 modelu . Ultra otporni sloj čuva osetljivost ekrana osetljivog na dodir i ne ostavlja otiske prstiju.

Dvostruka zaštita na Power U20

Zaštitna torbica + pakovanje kaljenog stakla

Dupla zaštita dolazi u ovom pakovanju koje se sastoji od hibridnog prozirnog kućišta i kaljenog stakla.

* Rezultate garantuje SmartViser, nezavisna stručna kompanija specijalizovana za ispitivanje uređaja.
** ViserMark-ovo bodovanje trajanja baterije sertifikovano je 28.12.20., a SmartViser ga od 15.1.21. svrstava u TOP1 - Google, Android i Google Fotografije zaštitni su znakovi kompanije Google LLC.