Gde kupiti
VIEW5 Plus

VIEW5 Plus

1 NEDELJA,
SAMO 2 PUNJENJA

Budući da je svima stalo do izvrsnih fotografija, View5 Plus ima AI četvorostruku kameru od 48MP, zajedno sa AI funkcijama i poboljšanim opcijama koje su sada još lakše za korišćenje. Sačuvajte sve što je važno sa izuzetno velikim kapacitetom za skladištenje i nastavite živeti u potpunosti sa praktično beskonačnim trajanjem baterije u samo jednom punjenju. Sve ovo oživljava na inovativnom Full O ekranu koji pruža zadivljujuće iskustvo uranjanja.

Moćna AI baterija

View5 baterija od 5000mAh

Opremljen sa 5000mAh

Ne prekidajte tempo! Pojačana baterija od 5000 mAh upakovana u View5 Plus nastavlja sa radom tokom 3,5 dana upotrebe uz jedno punjenje. Gledajte, igrajte se i danima bezbrižno uživajte u View5 Plus modelu! Novitet je i praktični USB tip C kada treba napuniti View5 Plus. Sada možete pametnije pristupiti svojoj potrošnji energije sa opcijom AI Battery Master, optimizujući ponašanje i potrošnju odabranih aplikacija trećih strana, istovremeno produžavajući trajanje baterije.

SmartViser testirao i dokazao

Sertifikovan od strane SmartViser-a, nezavisnog stručnog tela specijalizovanog za ispitivanje uređaja, vek trajanja baterije View5 Plus garantuje 3,5 dana autonomije sa jednim punjenjem.

5000 mAh, SmartViser logo za rezultat

AI četvorostruka kamera od 48MP

48MP četvorostruka kamera

Pojačajte svoje iskustvo snimanja sa View5 Plus AI četverostrukom kamerom od 48MP i osećajte se poput snimatelja sa visokim kvalitetom slike. Preuzmite kontrolu nad ograničenim prirodnim svetlom, jer glavni objektiv i velika veličina piksela poboljšavaju osetljivost na svetlost i smanjuju šum, sve uz očuvanje teksture, za oštre i detaljne fotografije pri slabom osvjtljenju.

Super široki ugao

Uhvatite širu sliku bez ikakvog napora pomoću super širokougaonog objektiva od 120°. Grupe, kućni ljubimci, krajolici... bilo ko ili bilo šta sada može lako stati u kadar!

120°
70°

Makro objektiv

Budite bliže i povećajte male predmete kako bi izgledali ogromno sa makro objektivom od 5MP. Mikro svet je tu za otkrivanje sa precizno fokusiranim detaljima, teksturama i šarama koje vredi podeliti s prijateljima.

Makro objektiv

AI Bokeh način

Budite kreativni sa svojom svetlom fotografijom odabirom centralne tačke, a AI inteligentno stvara zamagljenje oko ivica kao završni detalj.

AI Bokeh način

Dani ponestajanja prostora daleka su prošlost! Opremljeni sa 128 GB memorije, sačuvajte sve što vam je potrebno, najbolje klipove i aplikacije u trendingu bez zaostajanja ili usporavanja zahvaljujući RAM-u od 4 GB. Ne brišite svoje uspomene! Možete jednostavno nadopuniti svoj prostor sa dodatnih 256 GB na micro SD kartici.

ROM RAM 128+4GB, 256GB MICRO SD

Potpuni O displej

Ilustracija potpunog O displeja

Zaboravite nezgrapne ivice ekrana i doživite View5 Plus full screen displej bez zareza za neverovatno vizuelno uživljavanje u filmovima, igrama, pinterestu i još mnogo čemu. Doživite zapanjujuću multimediju u pravim bojama i detaljima na O displeju 20:9 sa HD+ rezolucijom Ugrađeni kružni indikator trajanja baterije u obliku slova O javlja vam stanje baterije na ekranu, prelazeći u zelenu boju tokom punjenja, belu iznad 15% baterije i crvenu za manje od 15% preostale snage.

6,55'', HD+, IPS

Otmeni dizajn.
Prirodne nijanse.

View5 u Aurora plavoj i Islandski srebrnoj boji

Oivičen elegantnim stilom, View5 Plus predstavlja privlačan zadnji poklopac staklenog izgleda, dok sjajni okvir objektiva daje elegantne, duboke odsjaje. Novi gradijentni efekat nadahnut je čudima prirodnog sveta kroz boje Aurora plava i Islandski srebrna.

Google funkcionalnosti

Dugme sa leve strane za Google Assistant

Dugme Google Assistant

Sve što vam treba je da dodirnete i zadržite namensko dugme Google Assistant i kažete Google-u da postavi alarm, ažurira kalendar, proveri vreme ili po potrebi uključi baterijsku lampicu.

Android Q

Iskoristite najnoviju Google inovaciju Android™* 10.

* Android™ je zaštitni znak kompanije Google LLC

Dugme Google Assistant i Android™ Q

Sigurnost i praktičnost

Otisak prsta na View5

Otisak prsta

Prikladni senzor otiska prsta daje vam brz pristup View5 Plus. Sa lakoćom zaključajte pametni telefon jednostavnim dodirom prsta.

Otisak prsta na View5

Otključavanje licem

Za intuitivnije iskustvo, prepoznavanje lica jednim pogledom na vaš View5 Plus uz pomoć opcije Otključavanje licempostižete dodatnu sigurnost.

Audio priključak ili neko ko sluša muziku

Audio priključak i FM stereo

Uživajte u svojoj muzici, podcastima i još mnogo toga u pokretu, uz prikladan audio priključak i FM stereo.

Wiko originalni dodaci

Dodaci za potpunu zaštitu

Super pametna futrola

Uz zgodni pametni prozor, trendi folija ima diskretan interfejs za lak uvid u vaše pozive, notifikacije i pesme. Udobnost je glavni prioritet sa jednostavnim držanjem u ruci i opcijom samostalnog stajanja za opuštanje ruku tokom gledanja serija ili igranja igara.

Štampano kaljeno staklo

Štampano kaljeno staklo pruža potpunu zaštitu ekrana sa ultra otpornim slojem. Istovremeno zadržava osetljivost ekrana na dodir i čuva vaš displej besprekornim sa prevlakom protiv otisaka prstiju.

Paket ultra zaštite

Tu je i 2 u 1 zaštita sa posebnim pakovanjem koje sadrži hibridnu futrolu i štampano kaljeno staklo. Moderni, napredni dizajn kućišta kombinuje stil i praktičnost s jasnim, robusnim materijalima za dodatnu zaštitu.