03 | 17

Događaji

MERCI!

Wiko @ MWC na slici

U velikom broju ste nas posetili na Bleen štandu na MWC 2017, i došli da otkrijete nove Wiko sadržaje visokog kvaliteta.

Tokom 4-dnevnog događaja, Wiko je po prvi put predstavio svoj potpuno novi pametni telefon, WIM. WIM vam donosi pristupačnu izvanrednu kameru u kombinaciji sa čuvenim profesionalnim funkcijama obrade slike.

Među novim izdanjima, brend je predstavio U liniju proizvoda nove generacije, Upulse, odnosno kompletan zabavni paket. Takođe je predstavljena MAX Serija unutar Y linije proizvoda, sa velikim baterijama za duže digitalno iskustvo. Kako bi se obogatilo korisničko iskustvo, lansirana je WiMATE linija višenamenskih pametnih narukvica, zajedno sa WiSHAKE linijom bežičnih audio uređaja, uključujući i nove potpuno bežične slušalice.

Kao šlag na torti, Wiko je predstavio svoj novi zvučni identitet razvijen zajedno sa čuvenim francuskim umetnikom tokom ludog i neočekivanog uživo nastupa. Poštovanje za PVNova!

Zapratite naše Wiko timove širom sveta na Wiko društvenim mrežama kako biste bili u toku sa najnovijim vestima iz kompanije koja menja pravila igre.

Hvala vam što ste nam se pridružili na MWC2017

Nazad

Drugi članci u ovom odeljku:

Događaji 01 | 18

Posetite Wiko na MWC 2018!

Vreme je izvadite svoje rokovnike! MWC 2018 je iza ugla. Veliki sajam mobilnih tehnologija biće održan od 26. februara do 1. marta. Wiko će učestvovati,...

Događaji 09 | 17

Hvala svima!

Hvala na poseti Wiko štandu na IFA sajmu 2017. Nadamo se da ste uživali u VIEW modelima! Kao NAJVEĆU NOVOST na press doručku održanom u petak 01,...

Događaji 08 | 17

Do IFA i nazad. Počnimo!

Rokovnike u ruke, društvo! Već je stiglo to vreme u godini… Wiko ide u Berlin na IFA 2017! Ovaj veliki sajam će biti održan od 1. do 6. septembra....