Događaji

MERCI!

MERCI!

Wiko @ MWC na slici

U velikom broju ste nas posetili na Bleen štandu na MWC 2017, i došli da otkrijete nove Wiko sadržaje visokog kvaliteta.

Tokom 4-dnevnog događaja, Wiko je po prvi put predstavio svoj potpuno novi pametni telefon, WIM. WIM vam donosi pristupačnu izvanrednu kameru u kombinaciji sa čuvenim profesionalnim funkcijama obrade slike.

Među novim izdanjima, brend je predstavio U liniju proizvoda nove generacije, Upulse, odnosno kompletan zabavni paket. Takođe je predstavljena MAX Serija unutar Y linije proizvoda, sa velikim baterijama za duže digitalno iskustvo. Kako bi se obogatilo korisničko iskustvo, lansirana je WiMATE linija višenamenskih pametnih narukvica, zajedno sa WiSHAKE linijom bežičnih audio uređaja, uključujući i nove potpuno bežične slušalice.

Kao šlag na torti, Wiko je predstavio svoj novi zvučni identitet razvijen zajedno sa čuvenim francuskim umetnikom tokom ludog i neočekivanog uživo nastupa. Poštovanje za PVNova!

Zapratite naše Wiko timove širom sveta na Wiko društvenim mrežama kako biste bili u toku sa najnovijim vestima iz kompanije koja menja pravila igre.

Hvala vam što ste nam se pridružili na MWC2017

Drugi članci u ovom odeljku:

POLITIKA O KORIŠĆENJU KOLAČIĆA Ova veb stranica koristi tehnički neophodne kolačiće u cilju unapređenja Vaših rezultata pretrage, kao i analitičke kolačiće (Google Analytics) koje mogu obrađivati treće strane za ne-tehničke svrhe. Pristupom i pretraživanjem ove veb stranice, Vi prihvatate korišćenje kolačića. Za više informacija, KLIKNITE OVDE.
OK