Događaji

Wiko @IFA 2016

Wiko @IFA 2016

Posetite nas na sajmu IFA 2016

Opet je vreme za veličanstveni IFA berlinski sajam koji se održava od 2. do 7. septembra. Ovo je sveoubuhvatan sajam na kome će biti predstavljeni svi mogući elektronski uređaji namenjeni potrošačima kao i kućni aparati koje predstavljaju proizvođači širom sveta, a na kome učestvuje 400.000 profesionalaca iz te oblasti.
Wiko sa ponosom predstavlja uzbudljive nove pametne telefone i nova izdanja internet stvari kao i najnovije dodatke, na našoj izložbi pod nazivom "Game Changer" u Hali 25. Posetite nas na štandu 207 gde ćemo predstaviti naše proizvode sa prepoznatljlivim žarom zabave i razigranosti. Spremni smo i jedva čekamo da grad obojimo u "bleen" nijansu! Vidimo se tamo!


Drugi članci u ovom odeljku:

POLITIKA O KORIŠĆENJU KOLAČIĆA Ova veb stranica koristi tehnički neophodne kolačiće u cilju unapređenja Vaših rezultata pretrage, kao i analitičke kolačiće (Google Analytics) koje mogu obrađivati treće strane za ne-tehničke svrhe. Pristupom i pretraživanjem ove veb stranice, Vi prihvatate korišćenje kolačića. Za više informacija, KLIKNITE OVDE.
OK