IFA: Izveštaj sa sajma!

02 | 16

Događaji

IFA: Izveštaj sa sajma!

IFA sajam u Berlinu predstavlja ideju "Nazad u školu". U 2015. godini, preko 245.000 posetilaca i 1.600 izlagača se okupilo na predstavljanju najnovijih tehnologija za mobilne uređaje, računare, fotoaparate, kućnu tehniku i hi-tech proizvode.

Kompanija Wiko je izlagala na ogromnom štandu na kome su bili predstavljena nova izdanja proizvoda i dodatna oprema. Naš čovek-majmun je svemu dao ton zabave, pobunjeništva i plašljivosti. Poklon baloni, selfiji, interaktivne prezentacije, igre i lutrija bile su elementi koji su publiku privukli na naš štand pod nazivom "Game changer".

Mediji su bili pozvani na posebnu konferenciju za štampu održanu 4. septembra.
Bio je to savršeni trenutak da Wiko lansira svoje revolucionarne proizvode kao što su HIGHWAY PURE (5,1mm) i novi FEVER (prvi uređaj na svetu koji svetli u mraku).

Nema sumnje da Wiko nastavlja da širi svoj duh novina u industriji mobilnih telefona.
Nazad

Drugi članci u ovom odeljku:

Događaji 09 | 17

Hvala svima!

Hvala na poseti Wiko štandu na IFA sajmu 2017. Nadamo se da ste uživali u VIEW modelima! Kao NAJVEĆU NOVOST na press doručku održanom u petak 01,...

Događaji 08 | 17

Do IFA i nazad. Počnimo!

Rokovnike u ruke, društvo! Već je stiglo to vreme u godini… Wiko ide u Berlin na IFA 2017! Ovaj veliki sajam će biti održan od 1. do 6. septembra....