Događaji

IFA: Izveštaj sa sajma!

IFA: Izveštaj sa sajma!

IFA sajam u Berlinu predstavlja ideju "Nazad u školu". U 2015. godini, preko 245.000 posetilaca i 1.600 izlagača se okupilo na predstavljanju najnovijih tehnologija za mobilne uređaje, računare, fotoaparate, kućnu tehniku i hi-tech proizvode.

Kompanija Wiko je izlagala na ogromnom štandu na kome su bili predstavljena nova izdanja proizvoda i dodatna oprema. Naš čovek-majmun je svemu dao ton zabave, pobunjeništva i plašljivosti. Poklon baloni, selfiji, interaktivne prezentacije, igre i lutrija bile su elementi koji su publiku privukli na naš štand pod nazivom "Game changer".

Mediji su bili pozvani na posebnu konferenciju za štampu održanu 4. septembra.
Bio je to savršeni trenutak da Wiko lansira svoje revolucionarne proizvode kao što su HIGHWAY PURE (5,1mm) i novi FEVER (prvi uređaj na svetu koji svetli u mraku).

Nema sumnje da Wiko nastavlja da širi svoj duh novina u industriji mobilnih telefona.Drugi članci u ovom odeljku:

POLITIKA O KORIŠĆENJU KOLAČIĆA Ova veb stranica koristi tehnički neophodne kolačiće u cilju unapređenja Vaših rezultata pretrage, kao i analitičke kolačiće (Google Analytics) koje mogu obrađivati treće strane za ne-tehničke svrhe. Pristupom i pretraživanjem ove veb stranice, Vi prihvatate korišćenje kolačića. Za više informacija, KLIKNITE OVDE.
OK