ZAIGRAJ BASKET - LIFE NEVER SLEEPS

09 | 19

Wiko vesti

ZAIGRAJ BASKET - LIFE NEVER SLEEPS

Kompanija Wiko uvek i na svakom mestu podržava mlade u sportu. Kao što smo prošle godine podržavali kvalifikacije za svetsko prvenstvo u Breakdance-u, tako smo ove godine u skladu sa Svetskim prvenstvom u košarci podržali besplatnu školicu košarke za naše najmlađe sugrađane.

Na platou ispred Ušće Shopping centra u nedelju, organizovana je škola košarke. Dok su naši košarkaši nizali pobede na Svetskom prvenstvu, mi smo vredno trenirali kako bi baš ovi mališani zaigrali na nekom budućem.

Pozivamo vas da sve do 15. septembra dođete do Ušća jer, klinci koji osvoje najviše poena pucajući na koš, imaju šansu da osvoje View3 telefon!

Za sva dodatna pitanja, kao i ukoliko želite da uživo pogledate View3, na raspolaganju vam je Wiko devojka svakog dana od 18 do 20h.

Dođite da pucamo na koš, jer Wiko View3 je sjajna nagrada.
Nazad

Drugi članci u ovom odeljku:

Wiko vesti 05 | 19

Wiko dolazi u sad

Wiko ide u Holivud. Ili bolje rečeno, osvaja čitave SAD. Počevši od ove nedelje, Wiko će ući u Sjedinjene Države, lansirajući ekskluzivni pametni...

Wiko vesti 04 | 19

Wiko lansira UniDrone

Wiko lansira UniDrone: prvu dodatnu opremu opremljenu Helixom, integrisanim propelerom koji cover vašeg telefona pretvara u SelfieDrone. Koristeći...