Ažuriranje softvera sa mobilnog telefona:

Ažuriranje softvera možete vršiti direktno na vašem telefonu (za kompatibilne modele) preko opcije "Settings" / "About phone" / "System Updates". Ove ažurirane verzije koje su razvili inženjeri kompanije Wiko instaliraju se direktno sa vašeg telefona.


Ažuriranje softvera sa računara:

Ukoliko imate softverskhih problema koji nisu rešeni ni instaliranjem najnovije verzije softvera na vaš telefon, možete ponovo instalirati Android operativni sistem iz datoteke u ovom odeljku koja se može preuzeti. Napominjemo da će se ovom procedurom resetovati vaš telefon (vaši lični podaci biće obrisani) a izvodi se sa računara (Windows) koji se povezuje sa vašim telefonom preko dostavljenog USB kabla."
POLITIKA O KORIŠĆENJU KOLAČIĆA Ova veb stranica koristi tehnički neophodne kolačiće u cilju unapređenja Vaših rezultata pretrage, kao i analitičke kolačiće (Google Analytics) koje mogu obrađivati treće strane za ne-tehničke svrhe. Pristupom i pretraživanjem ove veb stranice, Vi prihvatate korišćenje kolačića. Za više informacija, KLIKNITE OVDE.
OK